Παροχή στήριξης στην κοινότητα των Ρομά από τον Δήμο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Χανίων, μέσω των Κοινωνικών του Υπηρεσιών, σταθερά δίπλα σε συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν κοινωνικό – οικονομικές δυσκολίες, ιδιαίτερα στη δύσκολη αυτή περίοδο εν μέσω της πανδημίας της νόσου του κορωνοϊού, παρέχει στήριξη και στην κοινότητα των Ρομά.

Ειδικότερα, έπειτα από πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένης Ζερβουδάκη, με στόχο την αποφυγή εξάπλωσης της νόσου και τη στήριξη των μελών της κοινότητας, παραδόθηκαν στους εκπροσώπους της την Παρασκευή 23/7/2021, είδη πρώτης ανάγκης, ατομικής υγιεινής και τρόφιμα. Μάλιστα, την Τρίτη 27/7/2021, στις 11.00, θα πραγματοποιηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) από την Κινητή Ομάδα Υγείας (Κ.Ομ.Υ.) του ΕΟΔΥ στον χώρο του καταυλισμού.

Κατά τη διάρκεια παράδοσης των ειδών από τον Δήμο Χανίων τονίστηκε τόσο η ανάγκη άμεσου εμβολιασμού όσο και τα οφέλη, που προκύπτουν από αυτόν ως προς την πρόληψη και την προστασία έναντι της νόσου, όχι μόνο της συγκεκριμένης κοινότητας αλλά του συνόλου του πληθυσμού.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live