24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

ΠΑΣΟΚ: Πως «θα κάνει την έκπληξη» την Κυριακή ο Ανδρουλάκης – Νιώθουν σίγουροι για το αποτέλεσμα

Ημερομηνία:

Σίγουροι ότι θα πετύχουν τους στόχους της 9ης Ιουνίου είναι στην Χαριλάου Τρικούπη. Σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ αυτή η αισιοδοξία έρχεται μέσα από τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον κόσμο αλλά και από τις περιοδείες του προέδρου του κόμματος σε όλη την Ελλάδα.

«Να κάνει την έκπληξη» 

Στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουν θα καταγράψουν αισθητή εκλογική άνοδο, η οποία, σε αντίθεση με την πτώση που εκτιμούν -σύμφωνα και με τις μετρήσεις- ότι θα σημειώσει τόσο η Ν.Δ. όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, θα τους κατατάξει στους κερδισμένους της διαδικασίας.

Λίγο πριν από το αποκορύφωμα της προεκλογικής μάχης, στη Χαριλάου Τρικούπη μεγιστοποιούν τις προσπάθειες για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, τη δεύτερη θέση και την αισθητή αύξηση των ποσοστών, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να δηλώνει από την μεγάλη του ομιλία στην Αθήνα σίγουρος.

«Την επόμενη Κυριακή θα αγωνιστούμε και θα νικήσουμε. Θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών για κάθε πολίτη και η δυσάρεστη έκπληξη για τον κ. Μητσοτάκη. Μας λένε ότι ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία μας φέρνουν πιο κοντά στην Ευρώπη ενώ με την πολιτική τους απομακρύνουν τον λαό μας από όλους τους δείκτες ευημερίας των ισχυρών ευρωπαϊκών κρατών. Για αυτό, λοιπόν, σας καλώ ξανά να συναντηθούμε όλες και όλοι μαζί αυτή την Κυριακή στο κοινό μας σπίτι, τη Δημοκρατική Παράταξη, στο ΠΑΣΟΚ για να εκφράσουμε γνήσια όλες τις προοδευτικές δυνάμεις γιατί η πατρίδα μας χρειάζεται κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια», ήταν το μηνύματα που έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης από το Θησείο.

Προσκλητήριο σε αναποφάσιστους και Προοδευτικούς 

Όπως φάνηκε από τη χθεσινή του ομιλία, ο Νίκος Ανδρουλάκης «επενδύει» και στους αναποφάσιστους. καλώντας τους να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν την Δημοκρατική Παράταξη. «Θέλω να κάνω ένα ειδικό κάλεσμα στους ανθρώπους που ακόμη και αυτήν την ώρα, λίγο πριν την κάλπη, αμφιταλαντεύονται. Τους αναποφάσιστους συμπολίτες μας. Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ, ψηφίζετε ένα κόμμα με προσφορά, με σωστές θέσεις για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας. Παράλληλα, όμως, στέλνετε και ένα καθαρό και ευθύβολο μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου. Απέναντι στην αλαζονεία, τη διαφθορά, την ασυδοσία μιας παρέας που νομίζει ότι θα μπορεί για πολύ ακόμη να περιφρονεί τα τεράστια ανοικτά ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας» υπογράμμισε.

«Αυτή η παράταξη ήταν για πολλές δεκαετίες το σημείο συνάντησης του προοδευτικού κόσμου της χώρας. Την ερχόμενη Κυριακή θα ξαναγίνουμε αυτό που ήμασταν το σημείο συνάντησης κάθε προοδευτικού πολίτη, κάθε δημοκράτη. Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε ώστε τα πρώτα βήματα των εθνικών και δημοτικών εκλογών να γίνουν ένα πολιτικό άλμα την επόμενη Κυριακή. Για να γίνει πιο δυνατή η δημοκρατική παράταξη και πιο ισχυρή η φωνή του λαού απέναντι στην ασυδοσία, την ατιμωρησία, την διαφθορά και τις ανισότητες. Αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα. Ο λαός μας αξίζει περισσότερα και θ’ αγωνιστούμε όλοι μαζί γι’ αυτό. Έχουμε χρέος την επόμενη Κυριακή να είμαστε η ισχυρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία ώστε αυτή η δύναμη να’ ναι και η επόμενη κυβερνητική επιλογή στις ερχόμενες εθνικές εκλογές» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης απευθύνοντας κάλεσμα και στους προοδευτικούς πολίτες.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ