23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πατέρας μικρής Μελίνας: Θέλαμε να το φτάσουμε μέχρι τέλους

Ημερομηνία:

Στον Άρειο Πάγο οδηγείται η υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, που έχασε τη ζωή της έπειτα από επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου τον Δεκέμβριο του 2015.

Ο πατέρας της μικρής Μελίνας μιλώντας στον ΑΝΤ1, δηλώνει πως «θα το φτάσει μέχρι το τέλος», ζητώντας- ακόμα- να μάθει γιατί το 4χρονο παιδί του έφυγε έτσι από τη ζωή. «Πώς να είναι τα συναισθήματα ενός γονιού που πηγαίνει το παιδί του υγιέστατο να κάνει μια απλή εγχείρηση, κρεατάκια και το χάνει. Αναίτια. Δεν υπάρχει σαφής αιτία. Το παιδί μου έχει πεθάνει από αποτέλεσμα μιας πράξης, δεν ήταν από ασθένεια», δήλωσε ο Μανώλης Παρασκάκης στον ΑΝΤ1.

Πριν από δύο χρόνια το τριμελές πλημμελειοδικείο Ηρακλείου είχε αθωώσει από τις κατηγορίες αναφορικά με το θάνατο της μικρής Μελίνας την αναισθησιολόγο Νεκταρία Πολάκη. Είχε ασκηθεί έφεση από τον εισαγγελέα, όμως το δευτεροβάθμιο δικαστήριο την είχε κρίνει απαράδεκτη και την είχε απορρίψει. Τώρα όμως, από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητείται να αναιρεθεί η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου λέγοντας ότι η έφεση ήταν πλήρης και εμπεριστατωμένη και έτσι θα έπρεπε να γίνει η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το θάνατο της Μελίνας.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...