16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Παύλος Πολάκης: Δημοσιογράφοι που τους στοχοποίησε απαντούν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Έντονες αντιδράσεις υπήρξαν στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με την οποία βάζει στο στόχαστρό του, δημοσιογράφους, μέλη του δικαστικού σώματος και της διοίκησης της ΑΑΔΕ, αλλά και τραπεζικά στελέχη της χώρας.

Πέντε δημοσιογράφοι από τους συνολικά 15 που έβαλε στο στόχαστρό του ο Παύλος Πολάκης, απάντησαν με αναρτήσεις με αναρτήσεις στα social media.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ένας από αυτούς που στοχοποίησε ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Twitter πως «Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ.Πολάκη είναι στη γραμμή της… δημιουργικής ασάφειας. Αναμένουμε επίσημη και συγκεκριμένη τοποθέτηση».

Απαντώντας σε άλλον χρήστη έγραψε στην συνέχεια πως «ήδη τα παιδιά μου έχουν ανησυχήσει πολύ» ενώ σε τελευταία του ανάρτηση αναφέρει πως «Προηγήθηκε το Μακελειό του άθλιου Χίου.Από εκεί πήρε και τη φωτογραφία των δημοσιογράφων».

Από την πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε τόνισε: «Ήταν που, κατά κάποιους ο σοβαρός Τσίπρας θα απομάκρυνε τον Πολάκη, με αφορμή τον Χαιρετάκη! Πόσο αθώες σκέψεις όταν πρόκειται για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ, που μόνο το πρόσωπο Τσίπρα-Πολάκη εκφράζει;..».

Ο Δημήτρης Οικονόμου έγραψε ότι… ένας άλλος Παύλος Πολάκης «στο παρελθόν ανάρτησε την ίδια φώτο καταδικάστηκε και πληρώνει ακόμα. Πολιτικά είναι ο ορισμός του φασισμού. Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Θανάσης Μαυρίδης σημείωσε μέσω Facebook: «Σε ευχαριστώ Παύλο Πολάκη. Είχα αρχίσει να ξεχνάω τι σημαίνει η Αριστερά του Εμφυλίου και της ΟΠΛΑ».

Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος επισήμανε ότι «ο βουλευτής Πολάκης δημοσιεύει λίστες με ονόματα & φωτογραφίες δημοσιογράφων και δικαστών. Πούρος, πλέριος φασισμός. Για την ιστορία, το κολάζ με τις φωτό δημοσιογράφων δεν είναι δικό του, δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στην “εφημερίδα” Μακελειό. Καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Μάλιστα, πρόσθεσε με νέα ανάρτησή του ότι «τελειώσαμε με τη Χρυσή Αυγή, ώρα να τελειώνουμε και με τον χρυσαυγιτισμό».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...

Οι οικοδόμοι των Χανίων στηρίζουν τον Δημήτρη Ανθούση

Τον δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Δημήτρη...