22.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Παύλος Πολάκης: Ο Μητσοτάκης ξεπέρασε τα όρια αποδεικνύοντας την αμορφωσιά του

Ημερομηνία:

Σκληρή απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη δίνει ο Παύλος Πολάκης μετά τις ειρωνικές αναφορές που ακούστηκαν από τον πρωθυπουργό σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Με τη σημερινή σου ομιλία και τις αναφορές σου σε μένα στη Βουλή (που δυστυχώς λόγω κανονισμού δεν μπορούσα να σου απαντήσω δια ζώσης γι’ αυτό και έφευγα από την αίθουσα όταν μίλαγες) Ξεπέρασες τα όρια, αποδεικνύοντας την μικροψυχία και την αμορφωσιά σου!» τονίζει ο Παύλος Πολάκης.

«Αντί άλλης απάντησης, γιατί δεν έχουμε την ίδια πνευματική ικανότητα και αριστεία (αλήθεια, εγώ το 1983 μπήκα στην Ιατρική Αθηνών με πανελλαδικές εξετάσεις και 19.600 μόρια, εσύ με πόσα μόρια μπήκες στο Πολιτικό της Νομικής το 1986;)

Σου παραθέτω

1) την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ με τις οδηγίες αντιμετώπισης της λοίμωξης κόβιντ, όπου συστήνει την ιβερμεκτίνη ως μια θεραπεία

2) Την ιστοσελίδα φαρμακευτικών σκευασμάτων ΓΑΛΗΝΟΣ που φαίνεται η χρήση του φαρμάκου σε διάφορες νόσους στον άνθρωπο εδώ και πολλά χρόνια!».

Τέλος, ο Παύλος Πολάκης συνιστά στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Α) να δεις πως στην Ινδία και άλλες χώρες με φτωχά οικονομικά μέσα  έχουν μειώσει δραματικά τους θανάτους με τη μαζική χρήση ιβερμεκτίνης και μάλιστα σε περιοχές με ελάχιστο ποσοστό εμβολιασθέντων!

β) Να ρωτήσεις τον Τσιόδρα, την υφυπουργό Γκάγκα και τους γιατρούς του Σωτηρία αν συνταγογραφούν και αυτοί την ιβερμεκτίνης σε ασθενείς που πάσχουν από κόβιντ!

ΥΓ Όπως τώρα που αποδέχτηκαν επίσημα ο FDA και ΕΜΑ τα μονοκλωνικά που φωνάζω ένα χρόνο έχετε καταπιεί τη γλώσσα σας ,σε λίγο καιρό  που παρά τις αντιδράσεις  κάποιων (γιατί η ιβερμεκτίνης είναι πάμφθηνη) θα υπάρξει η ίδια αποδοχή και για την ιβερμεκτίνη, να δω σε ποιο βουστάσιο θα κρυφτείς και εσύ Κυριάκο Μητσοτάκη και ο άλλος αστοιχείωτος ο υπουργός σου της Υπανάπτυξης ο Γεωργιαδης!».

«Οι 15.500 νεκροί της πανδημίας, ναι, είναι στο κεφάλι σας με  τα μυαλά που κουβαλάτε εδώ και 1,5 χρόνο!

Όση λάσπη και να πετάξεις, η αλήθεια είναι σε αυτά που λέω! Γιατί δεν είμαστε το ίδιο ούτε θα γίνουμε ποτέ!» καταλήγει ο Παύλος Πολάκης.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...