Πειθαρχική δίωξη από την ΕΣΗΕΑ σε Ζούλα και στελέχη της ΕΡΤ για τον ψευτοανταποκριτή στη Μόσχα

Κανένα σχόλιο

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ άσκησε πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνου Ζούλα, αλλά και στα διευθυντικά στελέχη Φώτη Καφαράκη, Γιάννη Τρουπή και Άννα Παπασωτηρίου για τον υποτιθέμενο ανταποκριτή στη Μόσχα, Αχιλλέα Πατσούκα, ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα και η κρατική τηλεόραση τον παρουσίαζε ότι βρίσκεται στη Μόσχα.

Η δίωξη σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το tvxs.gr, ασκείται σε βάρος των:

Κωνσταντίνου Ζούλα (πρόεδρος ΔΣ ΕΡΤ)

"Sponsored links"

Φώτη Καφαράκη (Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης ΕΡΤ)

Γιάννη Τρουπή (Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημερωτικών Εκπομπών ΕΡΤ)

Άννας Παπασωτηρίου (υπεύθυνη τμήματος εξωτερικών ειδήσεων EΡΤ)

Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ που υποτίθεται ότι βρισκόταν στη Μόσχα, δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και γι αυτό δεν εγκαλείται πειθαρχικά.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΣΗΕΑ είχε ζητήσει εξηγήσεις από την διοίκηση της ΕΡΤ μετά τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες εργαζομένων για τον ανταποκριτή της κρατικής τηλεόρασης στη Ρωσία ο οποίος όμως βρισκόταν στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live