12.8 C
Chania
Thursday, January 15, 2026

Περίπτερο για τα όρνεα

Ημερομηνία:

Στα Λευκά Όρη, μετά τον Ομαλό, στον δρόμο προς τον Σελινιώτικο Γύρο, μετά το πρώτο εκκλησάκι αριστερά, υπάρχει ο δρόμος που οδηγεί σ’ ένα καλά κατασκευασμένο περίπτερο αναψυχής, που ανήκει στη δικαιοδοσία του Δήμου Καντάνου – Σελίνου.

Το κτίριο του περιπτέρου ενώ διαθέτει όλους τους σύγχρονους εξοπλισμούς, ηλιακό, μονώσεις, κτισμένο με πέτρα και εξαιρετική καλαισθησία, ερημώνει. Όπως φαίνεται ποτέ δεν λειτούργησε και ο χρόνος της εγκατάλειψης αφήνει έντονα τα σημάδια του.

Διαλύουν τα ξύλινα κάγκελά του και όλα τα σκιάζει η εικόνα της εγκατάλειψης.

– Από ποιους πόρους, και πόσα χρήματα, άραγε, αντλήθηκαν για την κατασκευή του;

– Γιατί ποτέ δεν λειτούργησε;

– Μήπως έγιναν και εδώ τελετές εγκαινίων για την παραμυθίαση των κατοίκων της μπανανίας;

Θα ευαρεστηθεί η Δημοτική Αρχή του Δήμου Καντάνου – Σελίνου να μας ενημερώσει για το ιστορικό και τους σχεδιασμούς που υπάρχουν για το εν λόγω οικοδόμημα;

Αναμένομε.

Ν.Α.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποθέωση για τους θριαμβευτές του ΟΦΗ στο “Νίκος Καζαντζάκης”

Στους ρυθμούς της μεγάλης πρόκρισης στην ημιτελική φάση του...

Ξεκίνησαν από το μηδέν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου γιατρού

Με φακούς, θερμικές κάμερες, drone και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά...