28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Περιζήτητες οι βίλες στην Κρήτη! Ποιοι τις επιλέγουν- πόσο κοστίζουν

Ημερομηνία:

Πόλο έλξης όχι μόνο για πεντάστερους τουρίστες που επιλέγουν πολυτελή ξενοδοχεία αλλά και για lux βίλες με ιδιωτικές πισίνες έχει γίνει η Κρήτη το φετινό καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρίς, είναι ενδεικτικό ότι σύμφωνα με το booking, τον Αύγουστο οι βίλες στην Κρήτη είναι κλεισμένες κατά 99%!

Οι τιμές για διαμονή 1 εβδομάδας για παράδειγμα από 8-14 Αυγούστου “ζαλίζουν”. Υπάρχουν ποσά που κυμαίνονται περίπου από 10.000 έως 20.000 ευρώ ενώ “οικονομικότερες” είναι οι βίλες με ιδιωτική πισίνα για παράδειγμα στα Χανιά με ποσό της τάξεως από 3.500 – 7.500 ευρώ.

“Ο τουρισμός πολυτελείας πάει φέτος πολύ καλά, τα πεντάστερα ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη έχουν υψηλές πληρότητες” είπε στην εφημερίδα ο κ. Γιώργος Πελεκανάκης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Ο ίδιος σημείωσε ότι μεγάλη ζήτηση έχουν και βίλες με πισίνα και τις προτιμούν πολλοί Γερμανοί, Άγγλοι, Σκανδιναβοί αλλά και επισκέπτες πολλών άλλων εθνικοτήτων που θέλουν πιο “ιδιωτικές” και χαλαρές διακοπές.

“Όπως και το 2021 άλλωστε, αλλά και φέτος τα πεντάστερα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα “τρέχουν” με υψηλές πληρότητες, σημειώνει στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τα στοιχεία του Insete, η Κρήτη διαθέτει 107 μονάδες 5 αστέρων με 18.685 δωμάτια και 40.033 κλίνες.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10 χρόνια κάθειρξη στον 43χρονο Ηρακλειώτη που σκότωσε την 31χρονη φίλη του

Σε θανατηφόρα σωματική βλάβη μετέτρεψε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης  την...