22.3 C
Chania
Monday, October 7, 2024

Περιοδείες των Υποψηφίων Βουλευτών του ΚΚΕ και στελεχών του Κόμματος

Ημερομηνία:

Η Κομματική Οργάνωση Χανίων του ΚΚΕ συνεχίζει το πρόγραμμα πλατιάς πολιτικής δραστηριότητας, με περιοδείες, εξορμήσεις, συγκεντρώσεις και σύνθημα: «Μόνοι τους και όλοι μας-Τώρα ΚΚΕ»

Πιο συγκεκριμένα το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν οι εξής περιοδείες και συγκεντρώσεις :

Τετάρτη 19 Απριλίου

  • Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τουςΜαρία Γιαννάκη, καιΜίλτο Κλωνιζάκη , θα περιοδεύσειστην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων στη 1μ.μ.
  • Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωσημε τίτλο: «Μόνοι τους και όλοι μας-Τώρα ΚΚΕ»με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές Χαριτίνη Παπαδάκη και Μίλτο Κλωνιζάκη και τον υποψήφιο ΔήμαρχοΚαντάνου-Σελίνου με την Λαϊκή Συσπείρωση Γιώργο Γεωργιλάκη,. στο Ξενοδοχείο PalBeachστην Παλαιόχωραστις 8μ.μ.

Πέμπτη 20 Απριλίου

  • Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τουςΜίλτο Κλωνιζάκη, καιΜαρία Γιαννάκη , θα περιοδεύσει στην Παράρτημα Προστασίας Παιδιού και Νέων Χανίων στις 11π.μ.
  • Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Μίλτο Κλωνιζάκη , θα περιοδεύσει στα Εμπορικά Μαγαζιά των Χανίων στις 7 μ.μ.
  • Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση με τίτλο:«Μόνοι τους και όλοι μας-Τώρα ΚΚΕ» με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές Αλέκο Μαρινάκη και Μαρία Γιαννάκη και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αποκόρωναμε την Λαϊκή ΣυσπείρωσηΝικήτα Μελισσάκη, στο Πρώην Δημαρχείο Δ.Καλυβώνστις 8μ.μ.

Παρασκευή 21Απριλίου

  • Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων, με επικεφαλήςτουςΑλέκο Μαρινάκη καιΧαριτίνη Παπαδάκη, θα περιοδεύσει στη γειτονιά των Παχιανών και στο Πασακάκι στις 6μ.μ.

Σάββατο 22 Απριλίου

  • Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων, με επικεφαλής, τουςΑλέκο Μαρινάκη καιΜίλτο Κλωνιζάκη, θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά των Χανίωνστις 10π.μ.
  • Κλιμάκιο της Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Ανθούση, θα περιοδεύσει στα επισιτιστικά μαγαζιά του κέντρου στις 10 π.μ.
"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέση Ανατολή: Οι ηθικοί αυτουργοί της μεγαλύτερης γενοκτονίας του 21ου αιώνα

Του Παύλου Νεραντζή * Η γενοκτονία σε βάρος των Παλαιστινίων...

Ανήλικες έδωσαν ραντεβού και ξυλοκόπησαν άγρια 13χρονο κορίτσι

Άλλο ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων ήρθε στο «φως» από...

Ηράκλειο: Στη φυλακή όλα τα αδέλφια για το κύκλωμα κοκαΐνης

Πανδαιμόνιο επικράτησε το απόγευμα της Kυριακής στα δικαστήρια Hρακλείου...