Περιοδείες υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ σε περιοχές των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών σε χώρους δουλειάς και περιοχές των Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα:

Πέμπτη 23/2

"Sponsored links"

7μ.μ.: περιοδεία κλιμακίου της Τομεακής Επιτροπής, με επικεφαλής τον Δημήτρη Ανθούση, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, στις περιοχές Γεράνι, Λουτράκι, Πλατανιά.

Παρασκευή 24/2

7π.μ.: περιοδεία κλιμακίου της Τομεακής Επιτροπής, με επικεφαλής τον Μιλτιάδη Κλωνιζάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, σε εργοτάξια του νομού.

11π.μ.: περιοδεία κλιμακίου της Τομεακής Επιτροπής, με επικεφαλείς τους Αλέκο Μαρινάκη και Μαρία Γιαννάκη, υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ, σε υπηρεσίες του Δήμου Κισσάμου και στο ΕΠΑΛ Κισσάμου.

6.30μ.μ.: περιοδεία κλιμακίου της Τομεακής Επιτροπής, με επικεφαλείς τους Δημήτρη Ανθούση και Μαρία Γιαννάκη, υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ, στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά.

Τρίτη 28/2

12μ.μ.: περιοδεία κλιμακίου της Τομεακής Επιτροπής, με επικεφαλής τον Μιλτιάδη Κλωνιζάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

6μ.μ.: περιοδεία κλιμακίου της Τομεακής Επιτροπής, με επικεφαλής τον Φώτη Ρηγανάκο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, σε σουπερμάρκετ στις περιοχές Λιβάδια και Σούδας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live