Περιστέρια μέσα στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων!

Κανένα σχόλιο

Την επιφώτηση του Αγίου Πνεύματος περιμένουν μάλλον εκεί στο νοσοκομείο Χανίων για να θεραπευτούν οι ασθενείς στην Ουρολογική Κλινική. Δεν εξηγούνται αλλιως οι εικόνες που έστειλε φίλη αναγνώστρια της εφημερίδας με περιστέρια που κόβουν βόλτες ελεύθερα στους θαλάμους των ασθενών, προφανώς για να τους δώσουν το μήνυμα ότι από εκεί ψηλά κάποιος τους προσεχει…

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε ένα περιστέρι περπατά αμέριμνο από θάλαμο σε θάλαμο και χαιρετά κάθε τόσο τους ασθενείς με τον χαρακτηριστικό γουργουρητό ήχο.

Βεβαίως, όπως μας επισημάνθηκε, αν και στις φωτογραφίες φαίνεται μόνο ένα, αυτό δεν είναι το μόνο περιστέρι αφού καθε τόσο έρχονται και άλλα.

"Sponsored links"

Είναι γνωστό ότι το νοσοκομείο Χανίων αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με κύρια ευθύνη της πολιτείας που τόσα χρόνια το έχει αφήσει δίχως τα απαραίτητα έργα συντήρησης. Οι γραμμές στα πατώματα δεν έχουν βαφτεί, οι τοίχοι έχουν σημαντικές φθορές, τα ασανσέρ βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, τα πατώματα ουσιαστικά έχουν λυώσει. Και πέραν των έργων που χρειάζονται για τη βελτίωση της εικόνας αλλά και της λειτουργίας του νοσοκομείου υπάρχει και το γενικότερο ζήτημα της υποχρηματοδότησης και της συνεπακόλουθης υποστελέχωσης, που έρχεται και ως συνέπεια των κακών συνθηκών εργασίας.

 

Όμως, εδώ δε χρειάζονται να γίνουν πολλά, αρκεί οι του νοσοκομείου να φροντίζουν όταν εισέρχονται περιστέρια να τα βγάζουν έξω και να μην τα αφήνουν επί ώρα να περιεργάζονται τους χώρους. Ή να βρεθεί κάποιος τρόπος (με τοποθέτηση σίτας στο σημείο απ’ οπου μπαίνουνε;) ώστε να μην εισέρχονται καθόλου.

Γιατί, υπάρχει και το ζήτημα της υγιεινής. Ασθενείς που έχουν χειρουργηθεί και βρίσκονται σε θαλάμους, τώρα συνυπάρχουν με τα περιστέρια, που μπορούν να μεταφέρουν μικρόβια που μπορουν να είναι μοιραία για τις ζωές τους.

Είναι μεγάλη ανευθυνότητα.

"Sponsored links"

Ας ελπίσουμε ότι δε θα χρειαστεί να επανέλθουμε.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live