Πετσάλνικος: Μεγαλοτραπεζίτες συμμετείχαν ενεργά στην πολιτική ανατροπή του ΓΑΠ | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

“Αλλοιώθηκε πλήρως η ιδεολογική φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ την περίοδο της συγκυβέρνησης με τη ΝΔ”, τόνισε, μιλώντας στον Κρήτη fm 101.5 ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος Δημοκρατών – Σοσιαλιστών υπό τον Γιώργο Παπανδρέου.

Υπάρχει πράγματι ένα ουσιαστικό κενό σε αυτό που λέμε κεντροαριστερά. Σε αυτόν τον χώρο, υπάρχει η αναγκαιότητα εκπροσώπησης για πολλούς Έλληνες και Ελληνίδες. Ο κ. Βενιζέλος είναι αυτός που επιχειρεί να «εξαφανίσει» το ΠΑΣΟΚ συστηματικά, αποκαλώντας το «Ελιά» στις ευρωεκλογές Μαΐου ή Δημοκρατική Παράταξη τώρα», ανέφερε ο κ. Πετσάλνικος.

"Sponsored links"

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ένας από τους πρώτους και πιο στενούς συνεργάτες του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, αναφέρθηκε στην ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου, από οργανωμένα συμφέροντα εντός και εκτός της χώρας, ενώ άφησε σαφέστατες αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Πετσάλνικος μίλησε έξω από τα δόντια σχετικά με την απροθυμία των κυβερνήσεων της χώρας να απαλλαγούν από τα συστήματα διαφθοράς, ενώ υπεραμύνθηκε των αλλαγών που επιχείρησε ο Γ. Παπανδρέου στη διάρκεια της θητείας του, με αποτέλεσμα να έρθει σε ευθεία σύγκρουση με μεγαλοτραπεζίτες και Μέσα Ενημέρωσης.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live