Πιγκουίνος πέθανε επειδή έφαγε ιατρική μάσκα που την πέρασε για ψάρι

Κανένα σχόλιο

Οι μάσκες τελικά σκοτώνουν…

Ο πιγκουίνος – Μαγγελάνος ξεκίνησε το μακρύ του ταξίδι από τα παγωμένα νερά της Παταγονίας και όταν έφτασε στις ακτές τις Βραζιλίας τον ξέβρασε το κύμα, νεκρό.

Οι επιστήμονες που εξέτασαν το κορμί του και έκαναν νεκροψία διαπίστωσαν ότι το στομάχι του είχε φράξει επειδή είχε φάει μια ιατρική μάσκα σαν αυτές που φοράμε για τον κορωνοϊό. Επέπλεε και την πέρασε για ψάρι.

"Sponsored links"


Ο Hugo Gallo Neto, Πρόεδρος του ινσιτούτου «Argonauta» ο οποίος διενήργησε την εξέταση, δήλωσε: «Έχουμε ήδη προειδοποιήσει για τις μάσκες προσώπου και αυτή η υπόθεση είναι σαφής απόδειξη ότι αυτός ο τύπος αποβλήτων προκαλεί βλάβη και θνησιμότητα στη θαλάσσια πανίδα. Αποδεικνύει επίσης την ανευθυνότητα του ατόμου που αφήνει μια μάσκα σε ακατάλληλο μέρος, καθώς είναι απόβλητο νοσοκομείου και έτσι εκτός από την πανίδα κινδυνεύουν από μόλυνση και οι άνθρωποι».

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live