18.8 C
Chania
Thursday, December 18, 2025

Πλατανιάς: Τα βλέμματα στην Κέρκυρα

Ημερομηνία:

Το πρωί της Δευτέρας (29/10) ξεκίνησε η προετοιμασία του Πλατανιά για το ματς του Σαββάτου (03/11) με την Κέρκυρα.
Οι “ερυθρόλευκοι” αφήνουν πίσω τους την ήττα από την ΑΕΚ και την κακή εικόνα στο Ολυμπιακό Στάδιο και στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τους “Φαίακες”, το οποίο είναι κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο λόγος είναι ότι μετά την αναμέτρηση αυτή ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα για τη χανιώτικη ομάδα, που θα παίξει κατά σειρά εκτός έδρας με ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, στα Περιβόλια με τον Παναθηναϊκό και στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.

Στην προπόνηση της Δευτέρας όσοι αγωνίστηκαν με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκνα κανονικά.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μαρτσάκης, ενώ ακόμα μία ημέρα απουσίαζε ο Ντόε.

Το πρόγραμμα της υπόλοιπης εβδομάδας είναι το εξής:

• Τρίτη 30 Οκτωβρίου: 11.00, Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.

• Τετάρτη 31 Οκτωβρίου: 17.00, Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.

• Πέμπτη 1 Νοεμβρίου: 15.00, Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.

• Παρασκευή 2 Νοεμβρίου: 16.00, Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για τον Λένιν και το “Κράτος και Επανάσταση”

Της Δήμητρας Ζαχαρίκου * Το σύγχρονο ρωσικό κράτος χαρακτηρίζει το...

Ο «σωμα­το­φύλα­κας» του Αυγε­νάκη και σε υπόθεση δου­λε­μπο­ρίου

Πρόσωπα-πολυεγκληματίες αποκαλύπτονται μέσα από τη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής...