14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ποια σχολεία στο νομό Χανίων δε θα λειτουργήσουν και την Τρίτη

Ημερομηνία:

Παρατείνεται και για αύριο, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, με απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη,η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δημοτικού Σχολείου Κατοχωρίου(Κεραμειών) και του Νηπιαγωγείου Κεραμειών, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που συνεχίζει να επελαύνει στην περιοχή και δυσχεραίνει τις μετακινήσειςμαθητών και εκπαιδευτικών.

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοινώνει ότι, η λειτουργία του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου της Κοινότητας Έλους αναστέλλεται και για αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται να ενταθούν, στην εν λόγω περιοχή, τις επόμενες ώρες. Επίσης αναστέλλεται η λειτουργία του Επαγγελματικού Λυκείου Κισσάμου (ΕΠΑ.Λ.) “Ειρηναίος Γαλανάκης”, λόγω αδυναμίας πραγματοποίησης των εργαστηριακών μαθημάτων.

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι λόγω των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών εξαιτίας της κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα ” και για αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Σκινέ Φουρνέ θα παραμείνουν κλειστά. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Πλατανιά, θα λειτουργήσουν όλοι κανονικά, για όσα παιδιά προσέλθουν.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ