Ποιο ήταν το πρώτο θύμα του πολέμου στην Ουκρανία; – Το video essay της ΚΝΕ που εξηγεί τι συμβαίνει

Κανένα σχόλιο

Μετά το «Γιατί εισέβαλε η Ρωσία στην Ουκρανία;»  Η ΚΝΕ δίνει στη δημοσιότητα το 2ο θεματικό βίντεο (video essay) για τον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία με τίτλο «Ποιο ήταν το πρώτο θύμα του πολέμου στην Ουκρανία;».

Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκεται σε εξέλιξη με χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες. Παράλληλα, όμως, βλέπουμε να εξελίσσεται ένας τεράστιος πόλεμος προπαγάνδας και από τις δύο πλευρές. Αφορμές, προσχήματα, ψέματα και μισές αλήθειες πλημμυρίζουν καθημερινά την ενημέρωσή μας. Τα ερωτήματα πολλά:

➡️ Εμπλέκεται το ΝΑΤΟ στον πόλεμο;

"Sponsored links"

➡️ Υπάρχουν νεοναζί στην Ουκρανία;

➡️ Διεξάγει η Ρωσία αντιφασιστικό πόλεμο;

➡️ Αν η Ουκρανία ήταν μέλος του ΝΑΤΟ, θα γινόταν πόλεμος;

Η ΚΝΕ πιάνει το νήμα από το πρώτο θύμα κάθε πολέμου, για να βρει τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα…

Το 1ο video essay της σειράς της ΚΝΕ, με τίτλο «Γιατί εισέβαλε η Ρωσία στην Ουκρανία;» εδώ

Δειτε το 2ο νideo essay:

 

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live