16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πολάκης για εμβολιασμούς: «Έχω στηρίξει την κεντρική θέση του κόμματός μου»

Ημερομηνία:

Μετά την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παραδοχή του Παύλου Πολάκη ότι δεν έχει εμβολιαστεί, ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας επανήλθε, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με την οποία επιβεβαίωσε ότι, ανεξαρτήτως της προσωπικής του άποψης απέναντι στους εμβολιασμούς, στηρίζει τη θέση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Ο Πολάκης εξήγησε ότι με τις αναρτήσεις του περί εμβολιασμών εξέφρασε τη γνώμη του σχετικά με τις ομάδες στις οποίες πρέπει αυτοί να πραγματοποιούνται, με βάση αποτελεσμάτων που αποδεικνύονται από στοιχεία του ΕΟΔΥ.

«Προς Νέα Δημοκρατία και πετσοταϊσμένους παπαγάλους: (που οργιάζουν πάλι στα δελτία, χωρίς να δίνουν μισή απάντηση σε όσα είπα στην ομιλία μου στη Βουλή και στην απάντησή μου στον Σκέρτσο).  Όσα λέω είναι οι προσωπικές, επιστημονικές μου απόψεις και θέσεις. Έχω στηρίξει την κεντρική θέση του κόμματός μου σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, διατύπωσα  με σαφήνεια τη γνώμη μου σε ποιες ομάδες έπρεπε να γίνει ο εμβολιασμός με βάση και τα αποτελέσματα που αποδεικνύουν τα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Να σταματήσει λοιπόν να ρωτά η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ διαρκώς για τις προσωπικές μου απόψεις. Εκτός και αν στη ΝΔ έχουν δημοκρατικό συγκεντρωτισμό ακόμη και για θέματα που αφορούν την επιστήμη …

ΥΓ Σας έχω πει εκεί στη ΝΔ που το παίζετε «άριστοι», ενώ οι μισοί είστε με ψεύτικα πτυχία: Να διαβάζετε! Να διαβάζετε! Να διαβάζετε! Ξεκινήστε με αυτό το άρθρο (φωτό) από το LANCET και όταν καταλάβετε τη διαφορά RRR με ΑRR

θα σας στείλω κι άλλα…», ανέφερε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και γιατρός.

Οι απόψεις του Παύλου Πολάκη σχετικά με τους εμβολιασμούς ήταν αφορμή να ξεσπάσει «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πρώτη, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Υγείας ενώ, αργότερα σήμερα, θέση για τις δηλώσεις Πολάκη πήρε και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ;

του Μανώλη Κοττάκη Με τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος...

Απέραντη θλίψη στα Ανώγεια την 49χρονη μητέρα που “έσβησε” ξαφνικά

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα στα Ανώγεια η είδηση του πρόωρου και...

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν...