24.8 C
Chania
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026

Πολάκης: Θα αλλάξουμε τη χώρα παρά το «πέπλο σιωπής» που απλώνουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής

Ημερομηνία:

Νέες βολές κατά των μέσων ενημέρωσης εξαπέλυσε μέσα από ανάρτησή του στο Facebook  ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης μέσα από την ανάρτησή του κατηγορεί τα ΜΜΕ της διαπλοκής, όπως τα αποκαλεί, πως όλες αυτές τις μέρες ασχολήθηκαν με ζητήματα όπως η επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το προσκύνημα στο κάστανο του Αγίου Παϊσίου και την άφιξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Σκιάθο. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα λέει ο υπουργός, κανείς δεν έδωσε σημασία στα «επιτεύγματα» της κυβέρνησης γύρω από τον ΟΑΣΘ και τη συγκέντρωση για την Ηριάννα.

«Η Ελλάδα αλλάζει και θα την αλλάξουμε εμείς που τα κάνουμε αυτά, όσο κι αν απλώνουν πέπλο σιωπής τα ΜΜΕ της διαπλοκής», αναφέρει ο Παύλος Πολάκης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του:

«Διαβαζω καποιες αναρτησεις που αναφερονται επικριτικα, στο ρουβα που πηγε στο προεδρικο,στο καστανο του Παισιου που προσκυνουν στο αγρινιο ,στην υποδοχη ολυμπιονικη στο νικητη του σαρβαιβορ στην σκοπελο ,γεγονοτα που συνεβησαν την ιδια μερα ,με κοινο ΕΠΙΜΥΘΙΟ σε αυτες τις αναρτησεις το συμπερασμα πως αυτη η χωρα δεν θα αλλαξει ποτε !!!!

ΛΟΙΠΟΝ ακουστε φιλοι,συντροφοι και συμπολιτες.Την ιδια μερα που συνεβησαν αυτα (αντε την προηγουμενη η την επομενη),κατατεθηκε το νομοσχεδιο για τον οασθ και το νομοσχεδιο για την πρωτοβαθμια περιθαλψη,τοποθετηθηκε αξονικος στη σαντορινη και υπογραφηκαν συμβασεις για την καθαριοτητα σε αλλα δυο νοσοκομεια  (καστορια και ωνασειο),ο προυπολογισμος παρουσιασε πρωτογενες πλεονασμα 1,9 δις,ανακοινωθηκε αυξηση της απασχολησης κατα 255000 ατομα το πρωτο εξαμηνο του 2017 ,ψηφιστηκε το νομοσχεδιο για τα πνευματικα δικαιωματα,εξαγγελθηκαν ιστορικα εργα στη δυτικη μακεδονια απο τον πρωθυπουργο,υπογραφηκε συμφωνια με τη σερβια ιστορικης σημασιας και βεβαια εγινε μια μαζικη συγκεντρωση για την απελευθερωση της Ηριαννας ….

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ που τα κανουμε αυτα, οσο κι αν απλωνουν πεπλο σιωπης τα ΜΜΕ της διαπλοκης.ΓΙ αυτο μην τσιμπατε ,ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΟ ΕΛΛΑΔΕΣ….».

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στ. Αρναουτάκης από το Μάλεμε: «Η μνήμη των νεκρών ένα διαρκές παράδειγμα ευθύνης για ειρήνη, ασφάλεια και κράτος δικαίου»

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μίλησε στο Γερμανικό Νεκροταφείο Μάλεμε για την 85η επέτειο της Μάχης της Κρήτης, τονίζοντας τη σημασία της ιστορικής μνήμης.

Χάρης Μαμουλάκης: «Η μνήμη παραμένει ζωντανή» για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Τίμησε τους 335.000 νεκρούς και υπογράμμισε τη σημασία της ιστορικής μνήμης.

Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Χανιά: «Στους κανόνες οι εξαιρέσεις κάνουν τη διαφορά»

Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Χανιά το Σάββατο 30 Μάη στην πλατεία Νεώρια. Συναυλίες, εκθέσεις και δραστηριότητες από μαθητές για μαθητές.

Χάρης Μαμουλάκης στις Βασιλειές: Από τα 620 στρέμματα εντός Οικισμού, παραμένουν μόλις τα 69 με υπογραφή ΝΔ

Ο Χάρης Μαμουλάκης επισκέφθηκε τις Βασιλειές και εξήγησε στους κατοίκους τη μείωση των ορίων του Οικισμού από 620 σε μόλις 69 στρέμματα με το Προεδρικό Διάταγμα της κυβέρνησης.