18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Πολάκης: Σηκώνει το γάντι και απαντά στα σενάρια διαγραφής του

Ημερομηνία:

Την ώρα που εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ έχουν προκληθεί έντονες αντιδράσεις για τα όσα ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, ο Παύλος Πολάκης εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει κάτι μεμπτό.

«Θα τα πούμε όλα στην Πολιτική Γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή» ήταν η πρώτη αντίδραση του κ. Πολάκη, ο οποίος σημείωσε πως δεν θέλει να ανοίξει διάλογο με «πηγές».

Όπως υποστήριξε ο βουλευτής Χανίων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «προφανώς υπάρχουν και διαδικασίες και όργανα στα οποία και συμμετείχα και εκλέχθηκα και μάλιστα με υψηλότατα ποσοστά».

«Εκει θα μιλήσουμε και θα διευκρινίσουμε, ποιος έχει δίκιο!» κατέληξε.

Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ, την Τρίτη οι αποφάσεις

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε νωρίτερα στο «άδειασμα» του Παύλου Πολάκη, μετά την ανάρτησή του, απειλώντας τον με αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας» ανέφεραν πηγές της Κουμουνδούρου, απαντώντας στην εκτός γραμμής ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα σημείωσαν πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του».

Όπως φαίνεται, οι αποφάσεις για το ζήτημα «Παύλος Πολάκης» στον ΣΥΡΙΖΑ θα δοθούν την Τρίτη, όταν και θα συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...