Πολίτες και αυτή την Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία της Κρήτης ενάντια σε πλειστηριασμούς | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Για άλλη μια βδομάδα πολίτες συγκεντρώθηκαν στα Ειρηνοδικεία της Κρήτης για να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς. Άγονοι οι πλειστηριασμοί σε Ηράκλειο και Λασίθι, κανένας πλειστηριασμός στα Χανιά.

Ειρηνοδικείο Νεαπόλεως Λασιθίου

Η Λαική Στάση Πληρωμών παρευρέθηκε στον χώρο του Ειρηνοδικείου Νεαπόλεως και ώρα 12:00 με 02:00,για να αποτρέψει για τρίτη συνεχομενη φορα τον πλειστηριασμό (εκκαθάριση ρευστοποίηση μέσω εκκαθαριστή) μιάς μεζονέτας 78,51 τ.μ. σε οικόπεδο 200 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 64.000 €,ανταποκρινόμενοι σε κάλεσμα συμπατριώτη μας.Φυσικά ο πλειστηριασμός κατέληξε άγονος για τρίτη συνεχομενη φορα καθώς δεν υπήρξε καμία προσφορά.

"Sponsored links"

Ειρηνοδικείo Ηρακλειου

Η Λαική Στάση Πληρωμών παρευρέθηκε επίσης στον χώρο του Ειρηνοδικείου Ηρακλειου και ώρα 16:00 με 17:00, στο ειρηνοδικείο Ηρακλείου υπήρξε ένας πλειστηριασμός ο οποίος αφορούσε ένα κατάστημα επι της Λ. Εθνικής Αντιστάσως,εμβαδού 1000 τ.μ. από την Eurobank με τιμή εκκίνησης το 1.300.000 €.Ο πλειστηριασμός απέβει άγονος καθώς δεν υπήρξε προσφορά για το ακίνητο.

Την ερχόμενη Τετάρτη όπως και κάθε Τετάρτη η ΛΣΠ θα βρίσκεται κανονικά στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου όπως και στο Ειρηνοδικείο Νεαπόλεως όπου θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στην αρπαγή της περιουσίας του λαού,όπως και για την καθιερωμένη λαϊκή συνέλευση μας.

Ειρηνοδικείο Χανίων

Μέλη της Δημοκρατικής Πατριωτικής Κίνησης συγκεντρώθηκαν έξω από το Ειρηνοδικείο Χανίων στην προκαθορισμένη ώρα, περίπου στις 16.00 όμως δεν υπήρξε κανένας πλειστηριασμός. Το ραντεβού για τους πολίτες όμως παραμένει, κάθε Τετάρτη στις 16.30 έξω από το Ειρηνοδικείο Χανίων.

Δείτε βίντεο από τις κινητοποιήσεις σε Ηράκλειο και Λασήθι:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live