Πολίτες της Κισσάμου καταγγέλουν στην Περιφέρεια ότι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της περιοχής καταπατά τις περιουσίες τους!

Κανένα σχόλιο

Σε μια σημαντικη ενυπόγραφη καταγγελία προχώρησαν τρεις πολίτες της Κισσάμου. Όπως καταγγέλουν, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κισσάμου αντί να προστατεύει το δημόσιο συμφέρον, καταπατεί περιουσίες. Σύμφωνα με την καταγγελία, στην προσπάθειά τους να βρουν το δίκιο τους έχουν μπλέξει στα γρανάζια της ελληνικής γραφειοκρατίας που λειτουργεί με όρους δεκαετίας του 1950 αν και βρισκόμαστε στο 2022.

Διαβάστε τι αναφέρουν:

Κύριε  Περιφεριάρχα  με τα λύπης μου και εκ των πραγμάτων αναγκάζομε να σας στείλω αυτήν την επιστολή για ενημέρωση. Ο λόγος είναι και προσωπικού αλλά και δημοσίου συμφέροντος.

"Sponsored links"

Με αναφορά μου από 12/02 /21 ΑΠ.Π.7789 στην Κτηματική υπηρεσία Χανίων και εν συνεχεία μεταβίβαση με ΑΡ.Π 38287/16/02/21 προς την Διευ. Τεχνικών Έργων, που είναι και αρμόδια, κάνω γνωστό στις υπηρεσίες σας καταπάτηση συντελεσμένης απαλλοτρίωσης  στον ανατολικό κόμβο Κισάμου από επιχείρηση υγρών καυσίμων που είναι ιδιοκτησίας αιρετού μέλους  του δημοτικού συμβουλίου Κισάμου, ορκισμένου να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον.

Η συγκεκριμένη καταπάτηση με τις αυθαιρεσίες που έχουν γίνει καθιστά τα οικόπεδα μας τυφλά εντός οικισμού αλλά και εμποδίζει την διάνοιξη του κόμβου όπως έχει σχεδιαστή.

Μετά από ένα χρόνο από την αναφορά μας η υπηρεσία σας δεν έχει κάνει απόλυτως τίποτα προς το δημόσιο συμφέρων αντίθετα έχουν γνωμοδοτήσει θετικά σε αίτηση άρσης της απαλλοτρίωσης που έχει κατατεθεί από τον καταπατητή στο Υπου.Υποδομών.

«Δεν χρειάζονται την απαλλοτρίωση», λένε.

Να σας υπενθυμίσω  ότι πρόσφατα υπογράψατε σχέδια βελτίωσης της παλαιάς εθνικής οδού από Κολένι  εως  Κίσαμο που έκανε η ίδια υφιστάμενη  υπηρεσία σας. Παράλληλα κάναμε και αναφορά στην Αντιπ. Χανίων,  στο τεχνικό τμήμα μεταφορών και επικοινωνιών που είναι αρμόδια για την άδεια λειτουργίας της επιχείρησης.

Δυστυχώς αυτό που έχει γίνει εκ μέρους τους είναι οι επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις (τρείς εώς τώρα) προς τον επιχειρηματία, για το ποια είναι τα όρια του οικοπέδου του.

Να σας ενημερώσω ότι έχουμε καταφύγει στην δικαιοσύνη για να βρούμε το δίκιο μας εφόσον  οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης εν έτη 2022 λειτουργούν όπως το 1950 και  αδυνατούν να προασπίσουν εμάς αλλά και το κοινό συμφέρον.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

"Sponsored links"

ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΑΡΕΤΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live