Πολυτεχνείο Κρήτης: Εκδήλωση για την Ψηφιακή Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν

Κανένα σχόλιο

Αύριο Πέμπτη 23-04-2015, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέματα Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν στην Πολυτεχνειούπολη. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του διεθνούς φοιτητικού διαγωνισμού e.nnovation(8ος Διεθνής Φοιτητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Καινοτομίας και Νέας Επιχειρηματικότητας στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο 141.Π.98 του Κτιρίου Επιστημών στην Πολυτεχνειούπολη, από 14:00 έως 15:30.

Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό e.nnovation

"Sponsored links"

Το e.nnovation – http://www.ennovation.gr/- είναι διεθνής διαγωνισμός ψηφιακής καινοτομίας και νέας επιχειρηματικότητας. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για όγδοη χρονιά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (International HellenicUniversity-IHU) και το UniversityofNicosia. To Πολυτεχνείο Κρήτης ανήκει στο δίκτυο Πανεπιστημίων, που παρέχουν ενεργή υποστήριξη στον διαγωνισμό.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδειχθεί η νεανική καινοτομία στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα και να προωθηθούν νέες επιχειρηματικές ιδέες με βάση:

• Την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες

• Την εξωστρέφεια

• Την ελληνική προστιθέμενη αξία

• Την ανταγωνιστικότητα στις διεθνείς αγορές

• Τη βιώσιμη ανάπτυξη

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ανοικτή και δωρεάν και μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες από 2 έως 5 άτομα. Στο διαγωνισμό μπορούν να καταθέσουν την επιχειρηματική τους ιδέα όλα τα μέλη της Ελληνικής ακαδημαϊκής κοινότητας όπως υποψήφιοι διδάκτορες, ερευνητές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live