19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πολυτεχνείο: Μετά την κατακραυγή ο αρχηγός της ΕΛΑΣ ακύρωσε το πρόστιμο για το λουλούδι

Ημερομηνία:

Ο χθεσινός αστυνομικός αυταρχισμός και παραλογισμός συνοψίζεται με την επιβολή προστίμου 300 ευρώ σε γυναίκα που πήγε να αφήσει ένα λουλούδι στην πύλη του Πολυτεχνείου. Οι σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε ο… ζήλος των “οργάνων της τάξης”, που παραβίασαν την ίδια τη νομιμότητα που υποτίθεται ότι πρεσβεύουν, οδήγησε τον ίδιο τον αρχηγό της αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, να δώσει εντολή να μην βεβαιωθεί το πρόστιμο.

Όπως γράφει η «Εφ.Συν»η Μ.Κ. που εργάζεται στον ΟΑΕΔ σε πολύ κοντινή απόσταση από το ΕΜΠ έστειλε sms με τον κωδικό 6 για να φτάσει στον χώρο του ιδρύματος και να αφήσει ένα κόκκινο γαρίφαλο όπως κάνει εδώ και χρόνια. Ωστόσο, τα αστυνομικά όργανα είχαν διαφορετική άποψη και της βεβαίωσαν πρόστιμο 300 ευρώ, όπως είπε. Το περιστατικό καταδίκασε η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ που ζήτησε ακύρωση του προστίμου και μία δημόσια συγγνώμη από πλευράς κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...