Πολύτεκνη οικογένεια στα Χανιά ζει τον 1 χρόνο της πανδημίας χωρίς ρεύμα

Κανένα σχόλιο

Κάποιοι μένουν σπίτι χωρίς ρεύμα στα Χανιά.

Με κείμενο που ανέρτησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρνιών ζητά τη στήριξη όλων σε πατέρα που μεταλώνει μόνος του 4 ανήλικα παιδιά ηλικιών 6 έως 17 ετών.

Το τραγικό είναι ότι λόγω της περιστασιακής εργασίας του πατέρα, η οικονομική κατάσταση είναι άθλια με το πιο βασικό πρόβλημα να είναι οτι εδώ και ένα χρόνο ζούνε χωρις ρεύμα!

"Sponsored links"

Δείτε τι αναφέρεται:

«Σας γνωρίζουμε ότι πολύτεκνη οικογένεια με δύο μαθητές στο σχολείο μας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια αποτελούμενη από τον πατέρα και τέσσερα ανήλικα παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών.

Ο πατέρας εργάζεται περιστασιακά αλλά πλέον αδυνατεί να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες οικονομικές υποχρεώσεις του και εδώ και ένα χρόνο αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Το πιο βασικό πρόβλημα είναι η διακοπή ρεύματος, εδώ και ένα χρόνο, λόγω υψηλής οφειλής στη ΔΕΔΔΗΕ και τη ΔΕΗ.

Επειδή η εκταση και το μέγεθος του προβλήματος είναι μεγάλο, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα της οικογένειας, σας καλούμε με την παρούσα ενημέρωση σε κάθε είδους βοήθεια και κυρίως οικονομική ενίσχυση προκειμένου να αποπληρωθεί το χρέος στη ΔΕΔΔΗΕ και να γίνει επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Μουρνιών κ. Βασίλειο Ζαχαράκη στο 6987259703»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις