Πούτιν: Οι προσπάθειες αναβίωσης της ναζιστικής ιδεολογίας συνεχίζονται σε όλο τον κόσμο

Κανένα σχόλιο

Το δικό του μήνυμα για την Ημέρα της Νίκης έστειλε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της μεγαλειώδους παρέλασης που έλαβε χώρα στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

«Η ιστορία απαιτεί να βγάζεις συμπεράσματα και να μαθαίνεις μαθήματα. Αλλά, δυστυχώς, όσοι έχουν εμμονή με την παράλογη ιδέα της αποκλειστικότητας, προσπαθούν και πάλι να χρησιμοποιήσουν πολλές πλευρές της ναζικής ιδεολογίας» επεσήμανε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Διευκρίνισε πως δεν αναφέρεται μόνο σε «ριζοσπαστικοποιημένους και διεθνείς τρομοκρατικές ομάδες».

Όσοι έμειναν ατιμώρητοι και οι ακόλουθοί τους, επιχειρούν να ξαναγράψουν την Ιστορία, δικαιολογούν προδότες και εγκληματίες που σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες αμάχους, συμπλήρωσε ο Πούτιν.

Ακόμη, επεσήμανε πως παρότι η Ρωσία ακολουθούσε πάντοτε τον Διεθνή Νόμο, η χώρα θα προστατεύσει τα διεθνή της συμφέροντα και θα εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών.

«Αυτός ο πόλεμος έφερε τόσο αφόρητες δοκιμασίες, θρήνο και δάκρυα που είναι αδύνατο να ξεχαστούν. Και δεν υπάρχει καμία συγχώρεση και δικαιολόγηση σε όσους κάνουν και πάλι επιθετικά σχέδια» τόνισε ο Ρώσος Πρόεδρος.

sputniknews.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live