25.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

«Πρέπει να φάει τον Σπίρτζη»: Καταλάθος στη φόρα SMS από το γραφείο Κασσελάκη σε Μωραΐτη

Ημερομηνία:

Μύλος έχει γίνει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στην κόντρα που έχει ξεσπάσει από το πρωί μεταξύ του Χρήστου Σπίρτζη και του στιχουργού Νίκου Μωραΐτη ενεπλάκη «εκ παραδρομής» και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα, από λάθος του στιχουργού, αναρτήθηκε μήνυμα που έλαβε από τον διευθυντή του γραφείου τύπου του κόμματος, στο οποίο εκφράζεται η άποψη υπέρ διαγραφής του Χρήστου Σπίρτζη. Επιπλέον, από το γεγονός ότι το μήνυμα είναι σε κοινό group φαίνεται ότι υπάρχει συχνή επικοινωνία των δύο, δηλαδή του Νίκου Μωραΐτη και του διευθυντή του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πώς ξεκίνησε ο καυγάς το πρωί

Αρχικά, ο Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξη του στο Open επιτέθηκε εναντίον επώνυμων και ανώνυμων λογαριασμών στα social media, οι οποίοι τον έχουν στοχοποιήσει, εκτιμώντας ότι η ηγεσία της Κουμουνδούρου βρίσκεται πίσω από αυτή την στοχοποίηση.

«Αύριο πρέπει να τον φάει»

Στη συνέχεια ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, θεωρώντας ότι αιχμές Σπίρτζη τον αφορούν, προχώρησε σε ανάρτηση εναντίον του, επισυνάπτοντας σχετικό βίντεο από τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Υποδομών. Ωστόσο, στο επισυναπτόμενο βίντεο, προφανώς εκ παραδρομής, έχει καταγραφεί και μήνυμα που έλαβε την ώρα τις βιντεοσκόπησης ο Νίκος Μωραΐτης από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Μπάμπτη Παπαδάκη, ο οποίος σε ένα γκρουπ με τίτλο «Ηλίθιοι», ανέφερε: «Αύριο πρέπει να τον φάει».

babis83_72162.jpeg

Ο Σπίρτζης ζητά εξηγήσεις από Κασσελάκη

Το γεγονός υπέπεσε στην αντίληψη του Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος προχώρησε σε σχετική ανάρτηση, στην οποία ζητά από την ηγεσία του κόμματος εξηγήσεις για την επικοινωνία μεταξύ του στιχουργού και του διευθυντή του γραφείου Τύπου. Η εν λόγω επικοινωνία μέσω group στο WhatsApp δείχνει ενιαίο κέντρο του έβδομου της Κουμουνδούρου με τουλάχιστον τον κ. Μωραΐτη, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς «λογαριασμούς» στα social media που υπερασπίζονται τον κ. Κασσελάκη και ασκούν σφοδρή κριτική στους εσωκομματικούς του αντιπάλους.

«Ελπίζω να το δει ο Πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας. Μπορεί να μην πήραμε κατάλογο των μισθοδοτούμενων από τον Πρόεδρο και την Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά τουλάχιστον μάθαμε από λάθη, μη επαγγελματικά. Ο κ.Μωραΐτης που καθημερινά ασχολείται μαζί μου και με όποιον διαφωνεί με τον κ. Κασσελάκη, όπως προκύπτει από βίντεο που ανέβασε ο ίδιος, συνομιλεί με τον κ. Μπάμπη Παπαδάκη, διευθυντή του γραφείου τύπου του Προέδρου. Εθελοντικά φαντάζομαι. Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να δώσει εξηγήσεις, ακόμη και αν μόλις κατέβηκε από τον κ. Μωραΐτη» σημείωσε μέσω X ο κ. Σπίρτζης.

Ο Μωραίτης κατέβασε την ανάρτηση αλλά αρνείται έμμισθη σχέση

Παράλληλα, ο Νίκος Μωραίτης κατέβασε την εν λόγω ανάρτηση, προχωρώντας σε άλλη που παραδέχεται ότι έχει «προσωπικές σχέσεις με πολλούς στον ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλα κόμματα», οι οποίοι έσπευσαν να του συμπαρασταθούν στη «σημερινή χυδαιότητα», όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει, του Χρήστου Σπίρτζη. Μάλιστα, απειλεί τον Χρήστο Σπίρτζη με μηνύσεις, προκαλώντας τον αν τολμάει να συνδέσει ευθέως το όνομα του με έμμισθη σχέση με την Κουμουνδούρου.

Άνοιξε το καπάκι στην Κουμουνδούρου

Παρόλη την οργισμένη αντίδραση Μωραΐτη, το γεγονός ότι υπάρχει πλέον απόδειξη επικοινωνίας του στιχουργού με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, όπως φαίνεται, σε διαρκή βάση, δημιουργεί νέα επιπλοκή στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσωρινή φιλοξενία στην Αγυιά για τους μετανάστες που βρέθηκαν στη Γαύδο

Σε χώρο φιλοξενίας στην Αγυιά Χανίων μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται...

Από το Σπολέτο της Ιταλίας στα Χανιά για… εκπαίδευση!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα ευρωπαϊκό έργο “PON...

Αθώος λόγω αμφιβολιών ο Γ. Παπαντωνίου

Aθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου για ξέπλυμα...