Πραγματοποιήθηκε η κοπή κοτίνου από τη Μνημειακή Ελιά των Βουβών για τον Μαραθώνιο Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Πλατανιά σας ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης του 5ου Μαραθωνίου Κρήτης με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Χανίων, τους Δήμους της Π.Ε. Χανίων, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας, την Ένωση Ξενοδόχων, το Εμπορικό Βιοτεχνικό Επιμελητήριο (Ε.Β.Ε.),τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων και την Ε.Α.Σ.Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Την Παρασκευή 11 Ιουνίου και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε τελετή κοπής κότινου από τη Μνημειακή Ελιά των Βουβών, ο οποίος θα παραδοθεί από τον Δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη στην Οργανωτική Επιτροπή και θα συνοδεύσει την Φλόγα του Αγώνα κατά τη διάρκεια της Λαμπαδηδρομίας. Η τελετή θα γίνει σε συνεργασία με τον Αθλητικό Χορευτικό Σύλλογο “Οι Πελασγοί”.
  • Το Σάββατο 12 Ιουνίου  δρομείς από τον Δήμο Πλατανιά θα μεταφέρουν τον Κότινο από την Μνημειακή Ελιά των Βουβών στην Πλατεία Τιμολέοντος Βάσσου (πάνω από το Λιμάνι Κολυμπαρίου) όπου στις 19:45,  θα συναντηθούν με λαμπαδηδρόμους από τους Δήμους Κισσάμου και Αποκορώνου   για να καταλήξουν στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης , τόπος αφετηρίας του 5ου Μαραθωνίου Κρήτης, όπου θα ανάψει ο Βωμός του Αγώνα.
  • Την Κυριακή 13 Ιουνίου θα γίνει η έναρξη του Αγώνα. Για πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.crete-marathon.gr

Ο Μαραθώνιος Κρήτης, που διεξάγεται για πέμπτη χρονιά, είναι αφιερωμένος     στον     Μακαριστό Μητροπολίτη Ειρηναίο Γαλανάκη, ο οποίος ανέπτυξε     σημαντικό θρησκευτικό, ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο στην Κρήτη.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις θα τηρηθούν το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και τα μέτρα προστασίας κατά του ιού COVID 19.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live