22.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Στηρίζει Σταύρο Αρναουτάκη στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Τον Σταύρος Αρναουτάκη αποφάσισε να στηρίξει το “Πράσινο Κίνημα”.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Το Πράσινο Κίνημα, ανακοινώνει έναν ακόμα υποψήφιο περιφερειάρχη, που υποστηρίζει, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον ρέκορντμαν της περιφερειακής αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα και νυν περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος εκλέγεται ανελλιπώς από το 2010.

Υπενθυμίζουμε ότι το Πράσινο Κίνημα δίνει στηρίξεις σε παρατάξεις στις οποίες συμμετέχουν τα κατά τόπους μέλη και φίλοι του κόμματος. Λόγω του γεγονότος, ότι τα ψηφοδέλτια είναι υπό διαμόρφωση και κλείνουν στις 31 Αυγούστου, το Πράσινο Κίνημα, θα βγάλει συνολικό Δελτίο Τύπου αρχές Σεπτεμβρίου, με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους που στηρίζει σε κάθε παράταξη.

Η Κρήτη είναι ένα νησί με πολλές Περιβαλλοντικές προκλήσεις. Η διαχείριση των απορριμμάτων, η πορεία της ανακύκλωσης, οι περιβαλλοντικές απειλές, οι σχετικές υποδομές στο νησί της Κρήτης, καθώς επίσης η κλιματική αλλαγή, η ενέργεια, οι ΑΠΕ και η παραγωγική ανασυγκρότηση με βάση τον αγροκτηνοτροφικό τομέα, οι πολιτικές για τις χελώνες Καρέτα Καρέτα στην περιοχή αποτελούν ζητήματα για τα οποία το Πράσινο Κίνημα έχει τεκμηριωμένες προτάσεις και λύσεις.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...