Προαναγγέλλουν αποτελέσματα δημοσκοπήσεων: Θα πέφτουν τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ!

Κανένα σχόλιο

Προσωπικά δεν γνωρίζω τι θα δείχνουν οι δημοσκοπήσεις που θα ακολουθήσουν το έγκλημα στα Τέμπη, με τους 57 νεκρούς, οι περισσότεροι των οποίων κάτω των 30 ετών!

Είναι όμως εξοργιστικό να προαναγγέλλονται ήδη τα αποτελέσματά τους-όχι ότι δεν έχει γίνει και άλλες φορές, αλλά το πολύ το κυρ΄ ελέησον το βαριέται και ο Θεός!

Τα αποτελέσματα που προαναγγέλλονται είναι πως οι δημοσκοπήσεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας μετά τα μέσα της εβδομάδας θα φέρουν τη Νέα Δημοκρατία να πέφτει, αλλά και περίπου σε αντίστοιχο βαθμό να πέφτει και ο ΣΥΡΙΖΑ- και φυσικά η εικόνα του πρωθυπουργού να έχει απλές γρατσουνιές και το πολιτικό σύστημα να απαξιώνεται στο σύνολό του! Ακριβώς, δηλαδή, η στρατηγική του Μαξίμου- ούτε ο Σκέρτσος με τον Οικονόμου δεν θα μπορούσαν να την περιγράψουν καλύτερα!

"Sponsored links"

Επαναλαμβάνουμε, δεν γνωρίζουμε και δεν προδικάζουμε τι θα δείχνουν οι ερχόμενες δημοσκοπήσεις, αν και το κλίμα που διαμορφώνεται στην κοινωνία είναι τόσο διακριτό που όλοι το βλέπουμε!

Το ερώτημα είναι με τι θράσος κάποιοι προαναγγέλλουν με διαρροές αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που δεν έχουν καν ξεκινήσει, χωρίς αντιδράσεις. (Αλήθεια, το θεσμικό όργανο των εταιριών τι πράττει;)

Β.Σκ.

ieidiseis.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live