Προβλήματα και στα Χανιά από την κακοκαιρία, αλλά ελεγχόμενη η κατάσταση | Φωτός+Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Αρκετά ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και στην Κρήτη από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών αν και η κατάσταση είναι οπωσδήποτε πολύ καλύτερη από αυτή που άφησε πίσω της στην Ανατολική Κρήτη.

Ο ποταμός Κερίτης και αυτή τη φορά έχει φουσκώσει δίχως όμως να έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα.

Στην περιοχή του Αλικιανού οι οδηγοί χρειάζεται να κινούνται με προσοχή αφού αν και ο δρόμος είναι προσβάσιμος, ανά σημείο έχουν συμβεί κατολισθήσεις.

"Sponsored links"

Και οι δρόμοι από Αλικιανό έως Φουρνέ παρουσιάζουν προβλήματα λόγω κατολισθήσεων.

Στον Πλατανιά απαγορεύτηκε η διέλευση από τη γέφυρα τύπου Μπέλεϊ που τοποθετήθηκε προς αντικατάσταση της γέφυρας που κατάρρευσε λόγω της υψηλής στάθμης του νερού.

Σχετικό βίντεο ανέρτησε ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Γιώργος Καλαϊτζάκης:

"Sponsored links"

Ο Αντιδήμαρχος δεν παρέλειψε να εκφράσει τα συγχαρητήριά του προς τις αρχές για την κατασκευή του έργου στον ποταμό του Πλατανιά αφού όπως φαίνεται αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεν υπήρξαν πλημμυρικα φαινόμενα.

Σε άλλες πάντως περιοχές του Δήμου Πλατανιά παρουσιάστηκαν προβλήματα:

Προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση

Ως συνήθως και αυτή τη φορά παρουσιάστηκαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από την κακοκιρία σε περιοχές του Δήμου Πλατανιά ως και σε χωριά προς τον Ομαλό.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live