24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Προβολές από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων στον “Κήπο”

Ημερομηνία:

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων δίνει ραντεβού με τους φίλους του κινηματογράφου και στον θερινό κινηματογράφο ΚΗΠΟΣ των Χανίων.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και τον Δημοτικό Κινηματογράφο και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης μια σειρά από προβολές αλλά και παράλληλες  δράσεις θα δώσουν την αφορμή για κινηματογραφικές συναντήσεις και αυτό το καλοκαίρι.

Πρώτο ραντεβού το διήμερο 12 και 13 Ιουνίου 2024 στις 9 το βράδυ.

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου με την 26η έκδοση του TrèsCourt InternationalFilmFestival (Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Πολύ Μικρού Μήκους) που  έρχεται στην Ελλάδα – για μια ακόμη χρονιά – με την αποκλειστική συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / ChaniaFilmFestival.

Βλέπουμε, κρίνουμε και ψηφίζουμε τις καλύτερες ταινίες πολύ μικρού μήκους.

Πληροφορίες :  https://chaniafilmfestival.com/tres-court/

Τρέιλερ : https://youtu.be/0_GYLvh_UCM

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου σας περιμένουμε για να απολαύσουμε την μοναδική ταινία Πίσω από τις Θημωνιές σε σκηνοθεσία Ασημίνας Προεδρου.

Πληροφορίες :  https://chaniafilmfestival.com/portfolio/piso-apo-tis-thimonies-cinema-kato-apo-ta-asteria/

Τρέιλερ :  https://youtu.be/UfUv4rlFeE0?feature=shared

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών μας για όλο το καλοκαίρι 2024 στην διεύθυνση 

https://chaniafilmfestival.com/cine-club/cuts-cff/

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ