Προθεσμία 15 ημερών αιτήθηκε και έλαβε δια αντιπροσώπου ο Π. Φιλιππίδης για την απολογία του

Κανένα σχόλιο

Δύο εβδομάδες προθεσμία δόθηκε μετά από δικό του σχετικό αίτημα στον ηθοποιό ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, χωρίς να προσέλθει ο ίδιος στο δικαστήριο, μέσω του συνηγόρου του, αιτήθηκε προθεσμία έτσι ώστε να μελετήσει το αντίγραφο της δικογραφίας που έλαβε.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, μέσω του συνηγόρου του, αιτήθηκε και έλαβε προθεσμία 15 ημερών για να ετοιμάσει τις εξηγήσεις του ως ύποπτος μετά από καταγγελίες τριών γυναικών για βιασμό και απόπειρα βιασμών. Ο ίδιος επέλεξε να μην εμφανιστεί αυτοπροσώπως αλλά να κάνει χρήση του δικαιώματος που του παρέχει ο νόμος και να εκπροσωπηθεί από τον πληρεξούσιο δικηγόρο.Οι καταγγελίες παραδόθηκαν στον εισαγγελέα που διενεργεί την έρευνα από τον πρόεδρο του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλη Τσαρούχα. Ενώπιον του εισαγγελέα προσήλθε συνεργάτης του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί τον ηθοποιό και όχι ο ίδιος.

Ο βιασμός, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να τελέστηκε το 2008 μέσα στο θέατρο «ΗΒΗ» όπου πήγε η τότε νεαρή ηθοποιός, προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά. Αρχικά η υπόθεση καταγγέλθηκε ως απόπειρα βιασμού, αλλά αναβαθμίστηκε από τον εισαγγελικό λειτουργό που πλέον ζητά εξηγήσεις για τετελεσμένη πράξη. Σύμφωνα με τις καταγγελίες οι δύο απόπειρες βιασμού τελέστηκαν το 2010 και το 2014, με τις ηθοποιούς να καταγγέλλουν πως ήρθαν αντιμέτωπες με βίαιες πράξεις του Π. Φιλιππίδη ενώ είχαν συναντηθεί μαζί του για επαγγελματικούς λόγους.

"Sponsored links"

Ο φερόμενος ως βιαστής, αφού μελετήσει τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, σε δύο εβδομάδες θα δώσει τις εξηγήσεις του. Από τις εξηγήσεις του ηθοποιού, τις μαρτυρίες και τα υπόλοιπα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία θα κριθεί από τον εισαγγελέα αν θα του ασκηθεί ποινική δίωξη.

thepressproject.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις