Προληπτικός έλεγχος για covid στη Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Κανένα σχόλιο

Προληπτικός -δειγματολογικός έλεγχος για τον covid-19 από το ειδικό κλιμάκιο της ομάδος ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στο προσωπικό των γραφείων της Μητροπόλεως, του Κεντρικού Συσσιτίου και του Ραδιοφωνικού Σταθμού “Μαρτυρία”.

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, υποβλήθηκε και ο ίδιος στο σχετικό τέστ ευχαρίστησε την ομάδα των Νοσηλευτών και τον επόπτη της Κινητής  Ομάδος Υγείας Ειδικού Σκοπού(ΚΟΜΥ) κ. Στέφανο Ντουκάκη,  για τον προληπτικό έλεγχο, ευχόμενος με την βοήθεια του Θεού, σύντομα να βγούμε όλοι από αυτή την πανδημία.

Δείτε φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live