Προς αναστολή λειτουργίας η Παιδιατρική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου λόγω Covid

Κανένα σχόλιο

Μονόδρομος θεωρείται πλέον η αναστολή της λειτουργίας της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, μετά το θετικό κρούσμα κορωνοΐού σε ειδικευόμενη γιατρό της κλινικής.

Σε καραντίνα βρίσκεται τόσο η ειδικευόμενη ιατρός που βρέθηκε θετική στον ιό , όσο και συνάδελφοί της στην παιδιατρική κλινική με τους οποίους βρισκόταν σε επαφή στον ίδιο χώρο εργασίας.

Έντονος είναι ο προβληματισμός ωστόσο, αφού τα τεστ που θα επιβεβαιώσουν αν και άλλοι γιατροί  έχουν νοσήσει από τον ιό, δεν είναι εφικτό να έχουν άμεσα αποτελέσματα καθώς θα πρέπει να μεσολαβήσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τι θα γίνει με την λειτουργία της κλινικής, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες οδεύει προς αναστολή λειτουργίας αφού θα πρέπει να απολυμανθεί  και να στελεχωθεί με προσωπικό, κάτι που επίσης δεν φαίνεται άμεσα εφικτό.

"Sponsored links"

Συνεπώς, σε μονόδρομο εξελίσσεται πλέον η αναστολή λειτουργίας της κλινικής κατι που θα οδηγήσει αναπόφευκτα και  σε  μεταφορά των παιδιών που νοσηλεύονται σε νοσηλευτικό ίδρυμα γειτονικού νομού.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live