Προσβάσιμο και από τις δύο εισόδους, το Φαράγγι της Σαμαριάς

Κανένα σχόλιο

Από τον Φορέα Διαχείρισης ανακοινώθηκε ότι από αύριο Τρίτη 10 Μαΐου 2022, ο Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς θα είναι προσβάσιμος για τους επισκέπτες για όλο το μήκος της διαδρομής και από τις δύο εισόδους.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Δευτέρα, λόγω έκτακτης ενημέρωσης για ασταθή καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή ο Εθνικός Δρυμός παρέμεινε κλειστός από τη βόρεια είσοδο (Ξυλόσκαλο).

Επίσης από την Αγία Ρουμέλη ήταν προσβάσιμος για το χρονικό διάστημα 07:00-12:00 και για 2 χλμ έως τη θέση Αφέντης Χριστός.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live