15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Προσλήψεις σε δήμους της Κρήτης – Ξεκινούν οι αιτήσεις

Ημερομηνία:

Αιτήσεις στον ΟΑΕΔ θα μπορούν να υποβάλλουν, από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου, 10.000 άνεργοι οι οποίοι θα επιλεγούν για κοινωφελή εργασία σε δήμους και περιφέρειες με συμβάσεις 5 μηνών.Οι 8.826 θέσεις θα καλυφθούν σε δήμους και άλλες 1.174 σε περιφέρειες από ανέργους κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Όσον αφορά την Κρήτη “ανοίγουν” πάνω από 600 θέσεις σε δήμους

Πέραν της διάρκειας της ανεργίας, κριτήριο επιλογής είναι το εισόδημα του 2013 που δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30.000 ευρώ (ατομικό-οικογενειακό), ενώ θα μοριοδοτηθούν περισσότερο όσοι έχουν ανήλικο παιδί, άνεργη σύζυγο και είναι σε ηλικίες μεταξύ 30 έως 54 ετών, σύμφωνα με την προκήρυξη που πρόκειται να δημοσιευθεί από τον ΟΑΕΔ τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ