14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Προσλήψεις στους δήμους της Κρήτης – Δείτε τις 680 θέσεις στο νησί

Ημερομηνία:

Με το δήμο Ηρακλείου να διατηρεί τα σκήπτρα, μέσα στα επόμενα 24ωρα ανοίγουν 680 θέσεις εργασίας που αφορούν στον πρώτο και το δεύτερο βαθμό της αυτοδιοίκησης στην Κρήτη. Το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που ανακοινώθηκε από το αρμόδιο υπουργείο σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ παίρνει σάρκα και οστά… και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα “απορροφηθούν” 10.000 άνεργοι.Για την Κρήτη έχουν προβλεφθεί σε πρώτη φάση 680 θέσεις εργασίας. Το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας δίνει προσδοκία απασχόλησης σε δεκάδες χιλιάδες ανέργους σε όλη την Ελλάδα καθώς άμεσα θα ακολουθήσουν και οι άλλες προκηρύξεις που αφορούν τις θέσεις ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ.

Όπως τόνισε ο υφυπουργός εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, πιθανότατα από αύριο Τετάρτη και μετά θα βγουν δύο προκηρύξεις: Η πρώτη αφορά συνολικά 10.000 άτομα (ΥΕ γενικών καθηκόντων), από τις 50.000 που θα προκηρυχθούν, ενώ η δεύτερη έχει να κάνει με τις επιχειρήσεις, οι οποίες θα μπορούν να προσλαμβάνουν απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, για συνολικά 27 μήνες.


Οι κατανομή των 680 θέσεων εργασίας στην Κρήτη

Περιφέρεια Κρήτης 50

Δήμος Ηρακλείου 188

Δήμος Χανιών 120

Δήμος Ρεθύμνου 57

Δήμος Αγίου Νικολάου 32

Δήμος Γαύδου 4

Δήμος Σφακίων 3

Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου 3

Δήμος Ανωγείων 4

Δήμος Καντάνου-Σελίνου 5

Δήμος Βιάννου 4

"google ad"

Δήμος Αμαρίου 2

Δήμος Αγίου Βασιλείου 6

Δήμος Κισσάμου 11

Δήμος Αποκορώνου 18

Δήμος Γόρτυνας 16

Δήμος Αρχανών- Αστερουσίων 14

Δήμος Μυλοποτάμου 10

Δήμος Μινώα Πεδιάδος 21

Δήμος Σητείας 20

Δήμος Πλατανιά 13

Δήμος Φαιστού 31

Δήμος Ιεράπετρας 25

Δήμος Μαλεβυζίου 14

Δήμος Χερσονήσου 9

prismanews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ