24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Προσοχή απάτη: Πώς προσπάθησαν να παγιδεύσουν Ηρακλειώτη – Τί δεν πρέπει να κάνετε!

Ημερομηνία:

Νέα απάτη βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα και εφιστάται η προσοχή όλων. Ακροατής του Ράδιο Κρήτη δέχθηκε κλήση από το νούμερο 6944336541 όπου ένα ηχογραφημένο μήνυμα σε άπταιστα αγγλικά, τον ενημέρωνε ότι εκκρεμεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης!

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να πατήσει το 1 για να μάθει περισσότερα, κάτι που δεν έκανε, πράττοντας άριστα, καθώς στη νέα απάτη αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο Αντιστράτηγος ε.α. και ιδρυτής του CSI Institute, Μανώλης Σφακιανάκης.

Οπως είπε ο κ. Σφακιανάκης σε περίπτωση που ο πολίτης πατήσει το 1 θα γίνει εκτροπή της κλήσης σε γραμμή υψηλής χρέωσης. Το ίδιο θα συμβεί και αν επιχειρήσει ο πολίτης να καλέσει στον αριθμό.

Οι ηλεκτρονικές απάτες βρίσκονται σε έξαρση και εφιστάται η προσοχή όλων, καθώς υπάρχουν πλέον δεκάδες τρόποι οι επιτήδειοι να βάλουν χέρι στα χρήματά μας.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ