Προσυνεδριακή σύσκεψη της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων την Τετάρτη στο Εργατικό Κέντρο για το δυνάμωμα του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος

Κανένα σχόλιο

Η Επιτροπής Ειρήνης Χανίων – μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη («ΕΕΔΥΕ») –  καλεί τις αγωνίστριες και αγωνιστές με τους οποίους συναντηθήκαμε τα προηγούμενα χρόνια στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος αλλά  και τους νέους  εργαζόμενους, ανέργους, γυναίκες, νεολαία, που ανησυχούν για τις πολύ επικίνδυνες εξελίξεις, που προβληματίζονται από το βάθεμα της εμπλοκής της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, στην προσυνεδριακή σύσκεψη που οργανώνει, ενόψει του 19ου Συνεδρίου της ΕΕΔΥΕ, την Τετάρτη 13 Οκτώβρη και ώρα 19:30 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων  για να συζητήσουμε

  • για το ακόμη περισσότερο δυνάμωμα του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος,
  • για την συνέχιση και κλιμάκωση της πάλης ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της εμπλοκής στους πολεμικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ,.
  • την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις, που ανανεώνεται στις 14 Οκτώβρη,
  • για να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις και τα ευρωατλαντικά στρατηγεία. Για την αποδέσμευση από ΝΑΤΟ – ΕΕ.

και να συμβάλλουν με τη δράση τους  στις πρωτοβουλίες του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live