17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Προσυνεδριακή σύσκεψη της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων την Τετάρτη στο Εργατικό Κέντρο για το δυνάμωμα του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος

Ημερομηνία:

Η Επιτροπής Ειρήνης Χανίων – μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη («ΕΕΔΥΕ») –  καλεί τις αγωνίστριες και αγωνιστές με τους οποίους συναντηθήκαμε τα προηγούμενα χρόνια στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος αλλά  και τους νέους  εργαζόμενους, ανέργους, γυναίκες, νεολαία, που ανησυχούν για τις πολύ επικίνδυνες εξελίξεις, που προβληματίζονται από το βάθεμα της εμπλοκής της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, στην προσυνεδριακή σύσκεψη που οργανώνει, ενόψει του 19ου Συνεδρίου της ΕΕΔΥΕ, την Τετάρτη 13 Οκτώβρη και ώρα 19:30 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων  για να συζητήσουμε

  • για το ακόμη περισσότερο δυνάμωμα του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος,
  • για την συνέχιση και κλιμάκωση της πάλης ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της εμπλοκής στους πολεμικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ,.
  • την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις, που ανανεώνεται στις 14 Οκτώβρη,
  • για να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις και τα ευρωατλαντικά στρατηγεία. Για την αποδέσμευση από ΝΑΤΟ – ΕΕ.

και να συμβάλλουν με τη δράση τους  στις πρωτοβουλίες του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...