Προσφορά ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του  Δήμου Χανίων ενίσχυσαν για μια ακόμα  φορά εν όψει και των εορτών του Πάσχα, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Ν. Χανίων καθώς και ο Σύλλογος Κρεοπωλών Ν. Χανίων, προσφέροντας σημαντικές ποσότητες τροφίμων και κρέατος.Συγκεκριμένα η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων προσέφερε 1.200 κιλά κρέατος προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των 412 ωφελούμενων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Παράλληλα, με πρωτοβουλία των μελών του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Ν. Χανίων και με τη συμμετοχή των συνταξιούχων συναδέλφων τους  προσφέρθηκαν ποσότητες τροφίμων στο Δημοτικό Παντοπωλείο.Ο πρόεδρος κος Βαγγέλης Αλεξανδράκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι “είναι μια προσφορά αγάπης για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη”.

Επιπλέον ποσότητα πουλερικών για τις ανάγκες του Παντοπωλείου προσέφερε για μια ακόμα φορά και ο Σύλλογος Κρεοπωλών Ν. Χανίων.

"Sponsored links"

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής Χρυσούλα Χατζηδάκη, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Ν. Χανίων και το Σύλλογο Κρεοπωλών Ν. Χανίων, επισημαίνοντας ότι από την πρώτη στιγμή ο θεσμός του Δημοτικού «Κοινωνικού Παντοπωλείου» βρήκε συμπαραστάτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες και επιχειρήσεις από τον τόπο μας. Η ανταπόκριση όλων των φορέων, απέδειξε την αγάπη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης στη δύσκολη εποχή που διανύουμε αποδεικνύοντας πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας, αυτοδιοίκηση και φορείς, μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live