24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Προτείνουν τη δημιουργία καταδυτικού πάρκου στα Θοδωρού οι Ενεργοί Πολίτες Πλατανιά

Ημερομηνία:

Καταθέτουμε πρόταση συνεργασίας των δύο Δήμων Χανίων και Πλατανιά, προκειμένου να δημιουργηθεί Καταδυτικό Πάρκο αναψυχής και Οργανωμένες Καταδύσεις στη θέση Νήσος Άγιοι Θεόδωροι Χανίων ΘΟΔΩΡΟΥ“.

Η δημιουργία ενός Καταδυτικού Πάρκου θα αποτελέσει ένα πόλο έλξης για την ευρύτερη περιοχή θα συμβάλει για την βελτίωση του επιπέδου ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και θα υπάρξουν άμεσα η άμεσα οφέλη για τον τουρισμό την τοπική Κοινωνία και κατά προέκταση την εθνική οικονομία μας.

Νόμος 3409/05 – Άρθρο 13
Άρθρο 13: Καταδυτικά Πάρκα – Οργανωμένες Καταδύσεις

Η διαχείριση του Καταδυτικού Πάρκου ανήκει στον φορέα διαχείρισης αυτού, ο οποίος μπορεί να είναι φυσικό πρόσωπο, νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή σύμπραξη αυτών. Με τις διατάξεις του άρθρου αυτού δεν θίγονται οι περί επιχειρήσεων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης διατάξεις των άρθρων 107 και επόμενων του νόμου 3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α/2010), όπως ισχύουν.

Κατάθεση πρότασης 17/10/2023 ΑΠ 59871 Δήμος Χανίων/ΑΠ 15604 Δήμος Πλατανιά

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ