19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Πρωτοβουλία Πολιτών #save_Falasarna:”…ήδη έχει ξεκινήσει η περίφραξη της παραλίας… Καλώς ορίσατε στην Μύκονο!”

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Πολιτών #save_falasarna αναφέρεται σε αλλαγές που ήδη έχουν γίνει στην παραλία της Φαλάσαρνα καλώντας τους πολίτες να αντιδρασουν “ενάντια στην επιχείρηση μετατροπής του νησιού σε μια τουριστική, ενεργειακή και θεματική disneyland για τα κέρδη των λίγων”

Διαβάστε τι αναφέρουν:

Όσοι επισκέφθηκαν πρόσφατα τα Φαλάσαρνα βλέπουν πως ήδη έχει ξεκινήσει η περίφραξη της παραλίας και από μια δημόσια παραλία προσβάσιμη σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς σε μια παραλία για εκλεκτούς VIP πελάτες με πανάκριβες ξαπλώστρες δίπλα από τις οποίες σου απαγορεύεται να στρώσεις πετσέτα. Καλώς ορίσατε στην Μύκονο!

Έχουμε υποχρέωση στα παιδιά μας να βρεθούμε απέναντι σε κάθε τι που αλλοτριώνει την ομορφιά και τις συνειδήσεις του τόπου αλλά αρνείται να λάβει υπόψη τους τρόπους που οι κονωνικές ανάγκες συναθρώνονται με τον σεβασμό στην φύση.
Το δρόμο ήδη άνοιξαν οι σημαντικές περιβαλλοντικές νίκες σε ολόκληρη την Κρήτη ενάντια στην επιχείρηση μετατροπής του νησιού σε μια τουριστική, ενεργειακή και θεματική disneyland για τα κέρδη των λίγων.
Οφείλουμε να αγωνιστούμε για την διατήρηση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα των φυσικών μας πόρων και να προστατεύσουμε τις ομορφιές του νησιού μας!
Καλούμε κάθε άνθρωπο από το νομό και το νησί να συνταχθεί σε αυτόν τον αγώνα, γιατί μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να απαιτήσουμε ένα πλαίσιο κοινωνικού διαλόγου με δίκαιους όρους διαβούλευσης και διαδικασίες λογοδοσίας ώστε να υπάρξει ανάχωμα στην ασυδοσία των αυτοαποκαλούμενων επενδυτών – σωτήρων.
Ό,τι καταστρέφει την φύση δεν είναι ανάπτυξη!
Πρωτοβουλία πολιτών #save_falasarna

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ