14.8 C
Chania
Πέμπτη, 5 Μαρτίου, 2026

Πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης για την ανάπτυξη του Κοινωνικού Αθλητισμού

Ημερομηνία:

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης με πρωτοβουλία της αναπτύσσει τον κοινωνικό αθλητισμό υποστηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Συγκεκριμένα η πρωτοβουλία αυτή θα βοηθήσει παιδιά απόρων οικογενειών που επιθυμούν την εκμάθηση ενός αθλήματος και που αδυνατούν να πληρώσουν, να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ σε Ακαδημίες εκμάθησης διαφόρων αθλημάτων (Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Κολύμβησης, Καράτε, Στίβου, Τένις).

Στην κατεύθυνση αυτή η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση με τις Τοπικές Αθλητικές Ενώσεις και Ομοσπονδίες την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 στις 11.00 το πρωί στην Περιφέρεια Κρήτης (αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου). Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, η ΕΚΑΣΚ , η Ε.Σ.Π.Ε. Κρήτης, η Αντισφαίριση Ηρακλείου, η ΠΕΚΥΚΡ, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ. Τις προσεχείς ημέρες, αντίστοιχη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τις Τοπικές Ενώσεις και Ομοσπονδίες Χανίων στα Χανιά.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Return hubs και εθελούσιες επιστροφές στο επίκεντρο του Συμβουλίου Υπουργών της ΕΕ

Ο Θάνος Πλεύρης συμμετείχε στο Συμβούλιο Υπουργών της ΕΕ με τη Σέβη Βολουδάκη. Στο επίκεντρο τα return hubs, οι εθελούσιες επιστροφές και η συνεργασία με Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Δανία.

Καταγγελίες για ρίψη εργοταξιακών αποβλήτων με τσιμεντολάσπη στην Παχιά Άμμο και υποβάθμιση προστατευόμενης ακτής λίγο πριν την ωοτοκία της Caretta caretta

Καταγγελίες για ρίψη τσιμεντολάσπης στην Παχιά Άμμο Χανίων από εργοτάξιο αντλιοστασίου. Μήνυση κατά ΔΕΥΑΧ λίγο πριν την ωοτοκία της Caretta caretta.

Πολεμική ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια 31 Χανιωτών

Η ραγδαία επιδείνωση των πολεμικών συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή...

Τα αραβικά κράτη «ξεμένουν» επικίνδυνα από αναχαιτιστικούς πυραύλους

Τα αραβικά κράτη στον Περσικό Κόλπο έχουν επικίνδυνα χαμηλά...