24.8 C
Chania
Κυριακή, 10 Μαΐου, 2026

Πρωτοβουλίες Δήμου Χανίων μετά την παύση λειτουργίας της «Κοινωνικής Κουζίνας»

Ημερομηνία:

Μετά τις εξελίξεις που προέκυψαν με την “Κοινωνική Κουζίνα Χανίων” και τη διακοπή λειτουργίας της, ο Δήμος Χανίων ενημερώνει τους Δημότες ότι για θέματα σίτισης και άλλων παροχών σε ασθενείς κοινωνικές ομάδες μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα “Δομή Παροχής βασικών αγαθών – Κοινωνικό Παντοπωλείο – Παροχή συσσιτίου”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα 2821 3 41 691-5.

Επίσης, στο Κέντρο Κοινότητος , από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, στα τηλέφωνα 2821 3 41 688-9.

Αξίζει να τονιστεί ότι, ο Δήμος Χανίων πληροφορήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η λειτουργία αυτής της εθελοντικής δομής και είχε, από τότε, προτείνει,  στα μέλη της “Κοινωνικής Κουζίνας Χανίων” να ενταχθούν στο παραπάνω πρόγραμμα, για να συνεχίσουν απρόσκοπτα, την αξιέπαινη εθελοντική τους πρωτοβουλία.

Επί του θέματος αυτού, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση: Διαχρονικά ο Δήμος Χανίων έχει στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει τις εθελοντικές πρωτοβουλίες σίτισης συνανθρώπων μας, μεταξύ των οποίων και την “Κοινωνική Κουζίνα Χανίων” και μέλημά μας είναι να μην υπάρχει κανείς, χωρίς την κάλυψη των στοιχειωδών ανθρωπίνων αναγκών του.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φρούριο Ιτζεδίν: Συναγερμός για την ιστορική κληρονομιά μετά την κατάρρευση τμήματος των τειχών

Η πρόσφατη υποχώρηση ενός μεγάλου τμήματος του δυτικού εξωτερικού...

Χάρης Μαμουλάκης: «Καμία ανοχή στον φασισμό, καμία υποχώρηση απέναντι στην υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών»

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης: «Καμία ανοχή στον φασισμό». Ο βουλευτής Ηρακλείου τόνισε την ανάγκη υπεράσπισης της δημοκρατίας.

Σύλληψη 37χρονου στο Ηράκλειο για κλοπές μπόιλερ και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

Σύλληψη 37χρονου στο Ηράκλειο για κλοπές μπόιλερ από ταράτσες. Αφαίρεσε θερμοσίφωνες αξίας 600€, τα πούλησε σε ανακύκλωση. Βρέθηκαν φυσίγγια στην οικία του.

ΕΛΜΕ Χανίων: Καταγγέλλει κλήτευση μαθητών σε απολογία για κινητοποιήσεις

Η ΕΛΜΕ Χανίων καταγγέλλει την κλήτευση τριών μαθητών του Μουσικού Σχολείου σε απολογία για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις. Προκηρύσσει στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας.