Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου και Υπηρεσιών

Κανένα σχόλιο

H Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος σε συνεργασία με τον  Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα 2007-2013» – ΕΦΕΠΑΕ, ενημερώνει τους υποψήφιους επενδυτές ότι έχουν τη δυνατότητα υποβολής επενδυτικής πρότασης από 25 Φεβρουαρίου 2013 έως και 25 Απριλίου 2013 (υποχρεωτική η ηλεκτρονική υποβολή των προτάσεων) στο  πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών», που προκήρυξε πρόσφατα το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων.

To πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών» αφορά επενδυτικά σχέδια που θα υλοποιηθούν στις Δεκατρείς (13) Διοικητικές Περιφέρειες της χώρας, στους Άξονες των πέντε (5) Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων.

Ενισχύονται υφιστάμενες και νέες/υπό σύσταση πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις για την πραγματοποίηση επενδύσεων που στοχεύουν στην καινοτομία, το περιβάλλον και τις τεχνολογίες πληροφορικής. Επίσης, επιδιώκεται και η δημιουργία θέσεων απασχόλησης μέσω της ενίσχυσης των υπό σύσταση επιχειρήσεων.

"Sponsored links"

Η Δημόσια Δαπάνη του προγράμματος ανέρχεται σε 456 εκατ. ευρώ με συγκεκριμένη περιφερειακή κατανομή, επιχορηγούνται έργα προϋπολογισμού από 20.000,00 € έως 300.000,00 €, ανάλογα με τη θεματική ενότητα, ενώ το ποσοστό της δημόσιας χρηματοδότησης ποικίλει ανάλογα με το καθεστώς και τον τόπο υλοποίησης της επένδυσης.

Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Για τον Οδηγό του Προγράμματος, τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα έντυπα υποβολής, τους τόπους υποβολής των προτάσεων, καθώς και πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το Δικτυακό Τόπο www.chaniabank.gr ή να απευθύνονται σε ένα από τα 26 σημεία ενημέρωσης του προγράμματος και παραλαβής των προτάσεων, της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Επισημαίνεται ότι ο φυσικός φάκελος κατατίθεται στο σημείο στο οποίο έχει προηγηθεί η ηλεκτρονική υποβολή.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων παρέχοντας χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες με ευελιξία και αποτελεσματικότητα, συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχή υλοποίηση των επιχειρηματικών σχεδίων των υποψηφίων επενδυτών.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις