Πρόγραμμα ψυχολογικής τηλεφωνικής υποστήριξης για τους σεισμόπληκτους από την Π.Ε. Χανίων και τον ΟΚΑΝΑ

Κανένα σχόλιο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ με σκοπό την ψυχολογική ενίσχυση των κατοίκων της σεισμόπληκτης περιοχής του Αρκαλοχωρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος ατομικής συμβουλευτικής που λειτουργεί και με ευρύτερο στόχο την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας των συνανθρώπων μας που πρόσφατα βίωσαν τις καταστροφικές συνέπειες του σεισμού, ανακοινώνει την έναρξη προγράμματος ψυχολογικής τηλεφωνικής υποστήριξης για το χρονικό διάστημα από 18 Οκτωβρίου έως 18 Νοεμβρίου 2021.

Όσοι από τους συμπολίτες μας επιθυμούν να μοιραστούν τις ανησυχίες που αντιμετωπίζουν σε προσωπικό ή οικογενειακό επίπεδο λόγω των επιζήμιων αλλαγών που επέφερε ο σεισμός στη ζωή τους με τους ειδικούς ( κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγο ) που συντονίζουν το πρόγραμμα, μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά την παραπάνω χρονική περίοδο στo τηλέφωνo του Κέντρου Πρόληψης 2821051214 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή πρωινές ώρες από 7.30 έως 14.30 και απόγευμα 18.00 έως 21.00. Το πρόγραμμα παρέχεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live