20.8 C
Chania
Friday, December 1, 2023

Πυγμάχοι ξυλοκόπησαν 47χρονο που έστελνε μηνύματα σε 13χρονη

Ημερομηνία:

Στο εδώλιο θα καθίσει σήμερα ένας 47χρονος άνδρας ο οποίος συνομιλούσε ερωτικά στο διαδίκτυο με μία 13χρονη κοπέλα στην Πάτρα.

Το περιστατικό συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου, ο άνδρας που δήλωσε «μετανιωμένος» πέρασε από αυτόφωρη διαδικασία, πήρε αναβολή και τελικά η δίκη του θα γίνει σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο συγκεκριμένος άνδρας έστειλε στο μικρό κορίτσι αισχρά σεξουαλικά μηνύματα και του ζητούσε ακόμη και… γυμνές φωτογραφίες!

Το μηνύματα,  είδαν η μητέρα και ο πατέρας της, με τον πατέρα του κοριτσιού να στήνει παγίδα στον 47χρονο.

Ο 42χρονος πατέρας άρχισε να επικοινωνεί με τον δράστη παριστάνοντας ότι είναι η κόρη του.

Ο πατέρας έκλεισε μαζί του ραντεβού σε πλατεία στα Ζαρουχλέικα και εμφανίστηκε μαζί με δύο φίλους του πυγμάχους. Και ο ίδιος είναι πυγμάχος.

Ο 42χρονος πατέρας δεν  άγγιξε τον δράστη, όμως οι δύο πυγμάχοι φίλοι του χτύπησαν τον 47χρονο και κάλεσαν την αστυνομία. Ο  47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σήμερα θα καθίσει στο εδώλιο προκειμένου να δικαστεί.

Εφημερίδα «Πελοπόννησος»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γονείς της 21χρονης Έμμας: “Δικαίωση, αλλά το παιδί δεν γυρίζει πίσω”

Για δικαίωση της Έμμας έκανε λόγο η μητέρα της σχολιάζοντας την...

“Η ανακατάληψη είναι μόνο η αρχή!”: Μπήκαν ξανά στον Ευαγγελισμό οι αναρχικοί

Επιχείρηση "ανακατάληψης" του Ευαγγελισμού,  στο κέντρο του Ηρακλείου, πραγματοποίησαν το μεσημέρι...

Κρήτη: Σε δίκη 42χρονος καθηγητής για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικες μαθήτριες – Μιλά για σκευωρία

Στις 8 Νοεμβρίου εκδόθηκε το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών...

Συνεχίζουν την αποχή οι Συμβολαιογράφοι σε όλη την Κρήτη

Συνεχίζουν την αποχή από τα καθήκοντά τους οι συμβολαιογράφοι όλης της Κρήτης, τουλάχιστον...