22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Πώς μια Ηρακλειώτισσα επιχειρηματίας έχασε 19.500 ευρώ

Ημερομηνία:

Ακριβά πλήρωσε την ευπιστία της, μία Ηρακλειώτισσα, ιδιοκτήτρια επιχείρησης η οποία έχει συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου.

Ενας άνδρας και μία γυναίκα της τηλεφώνησαν διαδοχικά, δήθεν από λογιστήριο του Δήμου και με ιδιαίτερα πειστικό τρόπο, της είπαν ότι έπρεπε να κάνει κάποιες …κινήσεις, μέσω e-banking, προκειμένου να παραλάβει τα χρήματα που της όφειλε ο δήμος.

Η 62χρονη, η οποία περίμενε να πληρωθεί από το Δήμο, το έκανε και έχασε συνολικά 19.500 ευρώ. Όταν κατάλαβε τί είχε συμβεί η γυναίκα κατήγγειλε την απάτη στην αστυνομία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλοί επιχειρηματίες έχουν κατά καιρούς πέσει θύματα απάτης, καθώς οι “αετονύχηδες” μπάινουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και βλέπουν ποιοι έχουν δοσοληψίες με δήμους, καταφέρνοντας να τους αποσπάσουν χρήματα.

ekriti.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...