24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Π. Πολάκης για Πειραματικό: Όπου ανακατεύθηκε ο Διγαλάκης έγινε η κατάσταση ρημαδιό

Ημερομηνία:

Παρέμβαση έκανε ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης για το Πειραματικό. Με ανάρτησή του καλεί τον νέο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μανώλη Χριστοδουλάκης να πάρει θέση. Μάλιστα αναφέρει ότι θα φέρει το θέμα στη Βουλή. Ξεχωριστή αναφορά κάνει στον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Διγαλάκη για τον οποίο αναφέρει ότι όπου ανακατεύθηκε τα έκανε ρημαδιό.

Πιο αναλυτικά αναφέρει:

«Παντελόνια φοράς αλλά να πάρεις θέση!!!!

Κανένα σχολείο δεν θα καταργηθεί για να στεγαστεί το πειραματικό Λύκειο!!

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ!!

Και για άμεσα και μεταβατικά και για την οριστική!

Φταιει πρωτίστως η κυβέρνηση που τρία χρόνια τώρα που λειτούργησε το Πειραματικό Γυμνάσιο, δεν προέβλεψε σε συνεργασία με το Δήμο Χανιων να λύσει το θέμα της στέγασης του Λυκειου!

Την άλλη βδομάδα θα φέρω το θέμα στη Βουλή με επίκαιρη ερώτηση που κατατέθηκε!

Υγ.Σε όποιο κτιριακο θεμα ανακατεύεται ο πρωην Υφυπ Παιδείας και πρωην βουλευτης Χανιων της ΝΔ ο κύριος ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ γίνεται η κατάσταση ΡΗΜΑΔΙΟ!!

Μια τα λύκεια της Κισσαμου (πέρασαν ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ από το σεισμό και ακόμα στα κοντεινερ κάνουν μάθημα τα παιδιά) ,μια τωρα με το Πειραματικό Λύκειο που τρία χρόνια δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ .

Και έχει και το ΘΡΑΣΟΣ να βγαίνει και να κουνάει το δάχτυλο αντι να σωπάσει από ΝΤΡΟΠΗ!!!

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ