19.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Ημερομηνία:

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο Παύλος Πολάκης μετά από μία μακρά περίοδο… ησυχίας, υποστήριξε πως συνεχίζεται η «αφαίμαξη» των πολιτών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα διυλιστήρια.

Αναφέρει επίσης πως συνεχίζεται το… δούλεμα από τα κανάλια και η τιμή του βαρελιού, παρά τις τιμές της βενζίνης στην Ελλάδα, έχει σημειώσει αισθητή πτώση φθάνοντας τα 87 δολάρια το βαρέλι.

Αναφέρει ο Παύλος Πολάκης: 

Με τιμή βαρελιού σήμερα στα 87 δολάρια ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ πχ ,ΣΤΑ 2,08 ευρω;;;;;;;;;;;;; Έπρεπε να πωλείται στο 1,20-1,25 !!!!

Τα διυλιστήρια εκτίναξαν, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ,το κέρδος τους σαν βαρέλι διυλιζόμενου πετρελαίου στα 36-39 δολάρια το βαρέλι από 7-9 δολάρια που ήταν 2 χρόνια πριν!

Έτσι ανέβηκε η τιμή και όχι λόγω Ουκρανίας, Σουέζ, Συρίας, Ισραήλ, Περσίας κλπ κλπ που είναι ο σανός που μας ταΐζουν τα κανάλια του Μητσοτάκη!!

Και Βέβαια γιατί ο Μητσοτάκης δεν μειώνει το ΕΦΚ (ειδικό φόρο κατανάλωσης ) στα καύσιμα από τα 700 ευρώ τον τόνο στα 400 ευρώ που ειναι το χαμηλότερο όριο που επιτρέπει η Ε.Ε και έχουν κάνει όλες σχεδόν οι χώρες της Ευρώπης για να ανακουφίσουν τους καταναλωτές τους .

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (φωτο 1) Αλλιώς η αφαίμαξη θα συνεχίζεται για χάρη των δυο διυλιστηρίων της MOTOR OIL και των ΕΛΠΕ (Βαρδινογιάννης-Λάτσης αντίστοιχα) και των 5-6 εταιρειών εμπορίας !!

Υγ Στην Κύπρο σήμερα (φωτο 2)η αμόλυβδη πωλείται στα 1,51 .

Στην Κύπρο που απο τα δικά μας διυλιστήρια προμηθεύεται και το κόστος μεταφοράς ειναι πολύ μεγαλύτερο απ’ότι για την Κρήτη!!!!!

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...